40plus-dates

Op zoek naar een persoon voor 40 plus dating?

Vindt u het lastig om een nieuwe liefde te vinden en bent u daarom op zoek naar hulp bij 40 plus dating? Take2 is relatiebemiddelaar en helpt u graag verder in uw zoektocht naar nieuwe liefde. Wij halen veel plezier uit het bij elkaar brengen van mensen op het gebied van 40 plus dating. Uw leven samen met de juiste persoon doorbrengen brengt veel geluk met zich mee, maar dan moet u die juiste persoon natuurlijk wel tegenkomen. Take2 kan u daarbij helpen en brengt u bij het 40 plus dating samen met iemand die bij u past.

Take2 helpt u met zoeken naar 40 plus dating

Het kan natuurlijk zo zijn dat het u niet goed lukt om een persoon te vinden voor 40 plus dating. Wellicht weet u niet waar u mensen kunt tegenkomen, of hoe u het aan moet pakken. Take2 helpt u dan graag verder. Ons relatiebureau beschikt over volledige persoonsbeschrijvingen van al onze leden en kan op die manier iemand vinden die goed bij u past.

Gratis een kennismakingsgesprek proberen?

Take2 is een relatiebemiddelaarsbureau dat is opgericht oor iedereen. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk bij onze dienstverlening. Daarom komen wij bij u thuis langs als u zich bij Take2 inschrijft voor hulp bij 40 plus dating. Dit eerste gesprek is gratis en volledig vrijblijvend. In een vertrouwelijk gesprek nemen we uw situatie en wensen door en kijken we hoe we voor u de juiste partner kunnen vinden met 40 plus dating. Onze persoonlijke benadering blijkt ook uit het feit dat we na iedere date contact opnemen om u te vragen hoe de date ging.

Ontmoet iemand met de hulp van Take2!

Het zal ons niet alleen lukken om iemand te vinden voor 40 plus dating. Daarvoor is ook uw eigen inzet nodig. Wij kunnen echter wel naar uw wensen luisteren en u adviseren. We leren u kennen, bespreken uw wensen en voorkeuren en kunnen u daarna een zetje in de goede richting geven. Wilt u meer weten over hoe Take2 u kan helpen met 40 plus dating? Neem dan gewoon eens contact met ons op.

Contact opnemen

Neem nu de stap naar een gezamenlijke toekomst!!! Wil jij kennismaken met een leuke vrouw van 66 jaar uit de omgeving van Reeuwijk? pic.twitter.com/5J9NT1DsV4

Ongeveer een jaar geleden op Take2's Twitter via Twitter Web App

Copyright 2017 Take 2 Ontwikkeld door Best4u Group B.V. Foto’s ons team gemaakt door Juanita Photography
Openingstijden
Maandag 09:00-21:00
Dinsdag 09:00-21:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag 09:00-18:00
Vrijdag 09:00-12:00

Zaterdag en zondag gesloten

Informatie

Ellen van Bree
info@take2.nl
Sitemap

Privacy

Klik hier voor onze privacyverklaring

 

Waarom Take 2

Veel dingen in het leven gaan vanzelf, maar dat geldt niet voor alles. Soms kan de liefde en het geluk best een duwtje in de goede richting gebruiken. Ook u verdient een nieuwe kans.
Bekijk hier onze partners