50plus-dates

Take2 relatiebureau helpt u met 50 plus dating

Bent u op zoek naar een nieuwe liefde maar vindt u het moeilijk om 50 plus dating te vinden? Als relatiebureau kan Take2 u helpen met het vinden van een nieuwe liefde. Wij hebben van het mensen bij elkaar brengen ons werk gemaakt en helpen u graag bij het 50 plus dating. Het vinden van de juiste liefde kan mensen erg gelukkig maken, al dient u daarvoor wel de juiste persoon te vinden. Take2 helpt u met het vinden van 50 plus dating en houdt bij het zoeken naar een partner rekening met al uw wensen.

Weet u niet waar u moet zoeken voor 50 plus dating?

Het is goed mogelijk dat u moeite heeft met het vinden van 50 plus dating. Misschien heeft u geen idee waar u moet zoeken, of hoe. Take2 staat dan voor u klaar om u verder te helpen. Als relatiebemiddelaar beschikken wij over alle gegevens alsmede volledige persoonsbeschrijvingen van onze leden. Op die manier kunnen we gericht zoeken naar een 50 plus date die bij u past.

Een gratis kennismakingsgesprek voor 50+ dates

Take2 is een relatiebureau voor iedereen. Wij hebben persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Als u besluit uzelf in te schrijven voor 50 plus dating bij Take2 komen we daarom bij u thuis voor een gratis kennismakingsgesprek. Dit gesprek wordt in volledige vertrouwelijkheid gevoerd. Zo staat Take2 ook ingeschreven bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CPB). Na afloop van het kennismakingsgesprek screenen we onze leden. Ook nemen na iedere 50 plus date contact met u op om na te vragen hoe u de date ervaren heeft.

Ontmoet iemand met de hulp van Take2!

Hoewel Take2 u kan helpen bij 50 plus dating wordt uw eigen inzet ook vereist. Waar u er wellicht alleen niet uitkomt, lukt ons dat samen wel. Door middel van advies en een luisterend oor gaan wij voor u op zoek naar de juiste persoon. Zo helpen we u op weg met 50 plus dating. Meer weten? Neem dan eens contact met ons op!

Contact opnemen
Copyright 2017 Take 2 Ontwikkeld door Best4u Group B.V. Foto’s ons team gemaakt door Juanita Photography
Openingstijden
Maandag 09:00-21:00
Dinsdag 09:00-21:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag 09:00-18:00
Vrijdag 09:00-12:00

Zaterdag en zondag gesloten

Informatie

Ellen van Bree
info@take2.nl
Sitemap

Privacy

Klik hier voor onze privacyverklaring

 

Waarom Take 2

Veel dingen in het leven gaan vanzelf, maar dat geldt niet voor alles. Soms kan de liefde en het geluk best een duwtje in de goede richting gebruiken. Ook u verdient een nieuwe kans.
Bekijk hier onze partners