60plus-dates

Een relatiebureau gezocht voor hulp bij 60 plus dating?

Wil het u niet lukken om iemand te vinden voor 60 plus dating en zoekt u daarom de hulp van een relatiebureau? Maak dan kennis met Take2. Als relatiebemiddelaar kunnen wij u helpen in uw zoektocht naar een nieuwe liefde. Wij specialiseren ons in het bij elkaar brengen van mensen en doen dat onder meer op het gebied van 60 plus dating. Op die manier kunnen we mensen die de juiste persoon niet kunnen vinden toch weer gelukkig maken in de liefde. In onze zoektocht naar een partner voor 60 plus dating houden we rekening met uw wensen, om een partner te zoeken die bij u past.

Take2 helpt u met 60 plus dating

Als u een relatiebureau wilt inschakelen voor hulp bij 60 plus dating is de kans groot dat u het lastig vindt om mensen te ontmoeten. Het kan zijn dat u niet weet waar u partners voor 60 plus dating kunt vinden, of dat u niet weet hoe u dat aan moet pakken. Take2 helpt u graag verder. Doordat wij over volledige persoonsbeschrijvingen van al onze leden beschikken, alsmede relevante gegevens, kunnen we gericht op zoek gaan naar een persoon die bij u past.

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen

Namens relatiebureau Take2 helpen wij jou met het vinden van een nieuwe partner. Als het op 60 plus dating aankomt geloven wij in persoonlijk contact. We beginnen daarom altijd met een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis. Zo leren we u kennen, kunnen we bespreken wat we voor u kunnen betekenen en kunt u uitleggen waar u naar op zoek bent. Dit gesprek wordt in volstrekte vertrouwelijkheid gehouden. Zo staat Take2 ook ingeschreven bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CPB). Na iedere 60 plus date nemen we contact met u op zodat u ons kunt vertellen hoe de date ging.

Een nieuwe partner vinden voor 60 plus dating

Hoewel we u kunnen helpen met 60 plus dating is ook uw eigen inzet vereist. We kunnen u een luisterend oor bieden en u adviseren, maar uiteindelijk dient u het ook zelf te doen. Meer weten over hoe we u kunnen helpen? Informeer dan eens verder door contact op te nemen.

Contact opnemen

Neem nu de stap naar een gezamenlijke toekomst!!! Wil jij kennismaken met een leuke vrouw van 66 jaar uit de omgeving van Reeuwijk? pic.twitter.com/5J9NT1DsV4

Ongeveer een jaar geleden op Take2's Twitter via Twitter Web App

Copyright 2017 Take 2 Ontwikkeld door Best4u Group B.V. Foto’s ons team gemaakt door Juanita Photography
Openingstijden
Maandag 09:00-21:00
Dinsdag 09:00-21:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag 09:00-18:00
Vrijdag 09:00-12:00

Zaterdag en zondag gesloten

Informatie

Ellen van Bree
info@take2.nl
Sitemap

Privacy

Klik hier voor onze privacyverklaring

 

Waarom Take 2

Veel dingen in het leven gaan vanzelf, maar dat geldt niet voor alles. Soms kan de liefde en het geluk best een duwtje in de goede richting gebruiken. Ook u verdient een nieuwe kans.
Bekijk hier onze partners