Relatiebemiddeling voor alleenstaande vrouwen

Behoort u tot de groep alleenstaande vrouwen? Geen zorgen, als u de wens heeft om een relatie aan te gaan, dan helpt Take2 u via dating een geschikte partner te vinden. Wij zijn een relatiebemiddelingsbureau en zorgen graag dat elke single: alleenstaande moeders, weduwes en alle andere alleenstaande vrouwen aan een partner komen. Iemand die bij u past en die het leven een stuk plezieriger en u gelukkiger maakt. Daarom namens Take2 een oproep aan alle alleenstaande vrouwen: u staat er niet alleen voor als u weet waar u moet zoeken en Take2 helpt u hierbij! Wilt u op een persoonlijke manier begeleidt worden in uw zoektocht naar ware liefde? Of het nu om uw eerste ware liefde zoeken gaat of om een volgende liefde om door te gaan, Take2 staat voor u klaar!

Wat kost persoonlijke relatiebemiddeling?

Om u in te schrijven, betaalt u € 150,- aan inschrijfkosten bij Take2. Hiervoor krijgt u:

  • Een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis dat tevens dient als intakegesprek;
  • Een volledige persoonsbeschrijving waarin ook uw wensen omtrent partners naar voren komen;
  • Foto’s voor in uw ons dossier;
  • Telefonische bespreking van uw persoonsbeschrijving;
  • 18 maanden persoonlijke bemiddeling;
  • Minimaal 3 matches zonder maximum aantal matching singles.

De bemiddelingskosten bedragen € 45,- per maand, maar het is mogelijk om voor een andere betalingstermijn te kiezen, dan krijgt u een betalingskorting van € 50,-. Indien gewenst zijn er mogelijkheden voor persoonlijke coaching. Zowel leden als niet-leden kunnen hier gebruik van maken.

Over Take2

Take2 is al jarenlang een succesvol relatiebemiddelingsbureau voor singles. Wij werken in heel Nederland en komen persoonlijk bij u langs om kennis te maken. Zo zorgen wij dat we al onze leden goed leren kennen en betere matches kunnen vormen. Bij relatiebemiddeling worden uw wensen in kaart gebracht en zoekt de bemiddelaar naar een partner die bij u past. Wij zoeken in ons bestand naar andere singles die overeen komen met de door u aangegeven wensen. Tijdens ons gesprek bij u thuis stellen we u allerlei vragen, waarna we een goed beeld van u en uw wensen hebben. Alle gesprekken worden uiteraard gevoerd in volstrekte vertrouwelijkheid, wij staan daarom ook ingeschreven bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CPB). Take2 helpt u als single graag aan een relatie.

Inschrijven bij Take2

Alle alleenstaande vrouwen kunnen terecht bij Take2 voor relatiebemiddeling. Wij zorgen ervoor dat u het dating circuit gedag kunt zeggen en dat daten voor u (weer) leuk is. Schrijf u direct via onderstaand formulier in. Bij vragen mag u altijd contact met ons opnemen.

Contact opnemen
Copyright 2017 Take 2 Ontwikkeld door Best4u Group B.V. Foto’s ons team gemaakt door Juanita Photography
Openingstijden
Maandag 09:00-21:00
Dinsdag 09:00-21:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag 09:00-18:00
Vrijdag 09:00-12:00

Zaterdag en zondag gesloten

Informatie

Ellen van Bree
info@take2.nl
Sitemap

Privacy

Klik hier voor onze privacyverklaring

 

Waarom Take 2

Veel dingen in het leven gaan vanzelf, maar dat geldt niet voor alles. Soms kan de liefde en het geluk best een duwtje in de goede richting gebruiken. Ook u verdient een nieuwe kans.
Bekijk hier onze partners