Coaching

Coaching voor leden en niet leden van Take2 Relatiebemiddeling

Als aanvullende dienst bieden we u aan gebruik te kunnen maken van een Take2 Coach. Natuurlijk worden de leden van Take2 altijd gecoacht op het gebied van relatiebemiddeling, maar soms is er iets meer nodig. Dan kunt u gebruik maken van de Take2 Coach.

Wanneer heeft u een coach nodig?

Soms gaat het leven voor de wind, maar er kan een periode zijn waarin het niet zo lekker loopt of wanneer u uw doelen in het leven maar niet bereikt. Dan kan het zinvol zijn om het met een onafhankelijk persoon te hebben over wat u bezighoudt. Over zaken waarover u onvoldoende met iemand in uw directe omgeving kunt of wilt praten. Zaken die om één of andere reden niet gaan zoals u wilt en waarbij u niet goed een vinger achter de oorzaak krijgt. Bijvoorbeeld…… u bent bezig met ‘vraagstukken’ zoals zingeving en persoonlijke groei.

  • uw relatie is beëindigd of u heeft uw partner verloren en u wilt een nieuwe invulling aan het leven geven
  • u slaapt slecht en niet weet waardoor dit veroorzaakt wordt
  • u heeft het gevoel dat men u niet begrijpt
  • u heeft plannen en mist een klankbord
  • u heeft een idee en u weet niet goed er vorm aan te geven
  • u vindt het moeilijk een gesprek te voeren
  • u heeft weinig sociale contacten

Samen op pad!

Een coach is er dan om samen op pad te gaan. Bij het in kaart brengen van uw doel en vaardigheden leren om dat doel te bereiken. Een steuntje in de rug. Samen onderzoeken wat er precies aan de hand is. Wat kunt u doen om uw leven beter te laten lopen en hoe pakt u dat aan. Het gaat vaak om meer dan ‘een goed gesprek’. Uiteindelijk is het doel om met minder stress en meer vertrouwen in het leven te staan en zelf weer verder te kunnen. Bij coaching kunt u vrijuit spreken zonder bang te hoeven zijn voor onbegrip, opinies of (voor)oordelen.
Een gesprek duurt ongeveer een uur en vindt plaats bij u thuis of bij een coach. De gesprekken zijn individueel en strikt vertrouwelijk. Meestal zijn één tot vijf gesprekken genoeg om zelf weer verder te kunnen, soms wat meer. De frequentie is in overleg en meestal eens per twee weken.

Kosten

(per gesprek, exclusief reiskostenvergoeding coach)
Leden van Take2 Relatiebemiddeling € 50
Niet-leden van Take2 Relatiebemiddeling € 65
Wanneer de gesprekken bij u thuis plaatsvinden, wordt voor de reiskosten van de coach 19 cent per km gerekend.
Heeft u belangstelling of wilt u meer informatie? Vul het contact formulier op deze site in. Wij nemen dan contact met u op.

Contact opnemen

Neem nu de stap naar een gezamenlijke toekomst!!! Wil jij kennismaken met een leuke vrouw van 66 jaar uit de omgeving van Reeuwijk? pic.twitter.com/5J9NT1DsV4

Ongeveer een jaar geleden op Take2's Twitter via Twitter Web App

Copyright 2017 Take 2 Ontwikkeld door Best4u Group B.V. Foto’s ons team gemaakt door Juanita Photography
Openingstijden
Maandag 09:00-21:00
Dinsdag 09:00-21:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag 09:00-18:00
Vrijdag 09:00-12:00

Zaterdag en zondag gesloten

Informatie

Ellen van Bree
info@take2.nl
Sitemap

Privacy

Klik hier voor onze privacyverklaring

 

Waarom Take 2

Veel dingen in het leven gaan vanzelf, maar dat geldt niet voor alles. Soms kan de liefde en het geluk best een duwtje in de goede richting gebruiken. Ook u verdient een nieuwe kans.
Bekijk hier onze partners