Daniëlle Blankestijn

Introduceer jezelf.
Makkelijker gezegd dan gedaan! Eigenlijk is dat ook met daten het geval. Introduceer jezelf, maak contact, laat het beste van jezelf zien, terwijl je toch dicht bij jezelf blijft. Best lastig, voor velen.

 

De cliché die waar is.
Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in mens en psyche. Die twee het liefst gecombineerd met liefde. Privé relaties boeien mij mateloos.
Niets is mooier dan de liefde die opbloeit. Een leven zonder liefde, in welke vorm dan ook, voelt voor de meesten leeg en eenzaam. Levensgeluk en liefde hangen samen.

Mijn doel is zoveel mogelijk mensen te helpen met hun relatiegeluk.
Dat is mijn passie en daar ligt mijn hart. Dit wil ik doen op een professionele en fijne manier. Om die reden werk ik als relatiebemiddelingscoach bij Take2, zo kan ik mij inzetten voor de liefde.

Zelf heb ik Relatiekunde opgericht. Ik coach singles die graag een relatie willen en mensen in een relatie die wel een APK kunnen gebruiken. Met bouwstenen uit coaching, mediation en EFT relatietherapie. Ik ervaar dit als prachtig en dankbaar werk.

Graag sta ik u te woord als relatiemiddelingscoach van Take2.
Laten we er samen iets moois van maken!

Read more

Ben je, of ken je, een leuke single man 70-80 die midden in het leven staat en van het buitenleven houdt? Voor een actieve, kwieke 78-jarige vrouw uit de nabije omgeving van Leerdam zijn wij op zoek naar een leuke man.... Lees meer op take2.nl/ben-jij-een-le… pic.twitter.com/V3ebdFh5w5

Ongeveer 2 maanden geleden op Take2's Twitter via Twitter Web App