Dating Eindhoven

Dating Eindhoven

Bent u vrijgezel, maar ziet u daar graag verandering in? Take2 helpt u daarbij! Als relatiebureau brengen wij u graag in contact met andere singles. Wanneer u toe bent aan dating in Eindhoven, dan kunt u zich via onze datingsite inschrijven. Wij kunnen u helpen middels relatiebemiddeling door persoonlijk bij u langs te komen voor een kennismakingsgesprek. Dit doen wij bij al onze leden, zodat we iedereen op een persoonlijke manier leren kennen. En wij u kunnen helpen bij het vinden van de ideale partner. Wij gaan uiterst discreet om met alle persoonsgegevens van onze leden. Take2 staat ingeschreven bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CPB). Wij Waar wacht u nog op?

Waarom inschrijven bij Take2?

Helaas kan het vinden van liefde u soms lastig worden gemaakt. Dan kunnen de liefde en het geluk best een duwtje in de goede richting gebruiken met dating Eindhoven. Uw leeftijd doet er niet er niet erg aan toe bij Take2. Iedereen tussen de 30 en 85 jaar kan zich bij ons inschrijven en met onze hulp op zoek gaan naar (een nieuwe) ware liefde. Op basis van uw wensen en persoonlijkheid proberen wij in uw datingproces een zo goed mogelijke match te vinden. Wij gaan echt voor u aan de slag op basis van uw eigen doorgegeven wensen. Zo wordt het vinden van de ware u een stuk makkelijker gemaakt!

Kosten dating in Eindhoven

Wanneer u zich wilt inschrijven bij Take2 bedragen de inschrijfkosten € 150,-. Voor dit bedrag ontvangt u een intakegesprek met uw bemiddelingscoach bij u thuis, die de tijd neemt om u te leren kennen en uw wensen te bespreken.

Wij maken foto’s van u voor in ons dossier, wij maken uw persoonsbeschrijving op voor in onze database en we bespreken na de intake telefonisch uw dossier. Nu bent u lid van ons bestand. De bemiddelingskosten bedragen € 45,- per maand, maar het is mogelijk om voor een andere betalingstermijn te kiezen.
Indien gewenst zijn er ook mogelijkheden voor een persoonlijke coaching. Dit geldt voor zowel leden als niet-leden!

Onze werkwijze

U staat er niet langer alleen voor in uw zoektocht naar liefde. Take2 kan voor u gaan zoeken in haar bestand en u in contact brengen met andere singles die bij u passen. Wij zoeken naar singles die aan uw wensen en voorkeuren voldoen. Take2 heeft al jarenlang ervaring in relatiebemiddeling en we doen het met veel passie en plezier.

Vraag een kennismakingsgesprek aan!

Kies voor kwaliteit in het leven en kies voor de liefde. Wilt u meer informatie of een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis? Neem dan gerust contact met ons. Blijf niet alleen, kom in actie!

Contact opnemen
Copyright 2017 Take 2 Ontwikkeld door Best4u Group B.V. Foto’s ons team gemaakt door Juanita Photography
Openingstijden
Maandag 09:00-21:00
Dinsdag 09:00-21:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag 09:00-18:00
Vrijdag 09:00-12:00

Zaterdag en zondag gesloten

Informatie

Ellen van Bree
info@take2.nl
Sitemap

Privacy

Klik hier voor onze privacyverklaring

 

Waarom Take 2

Veel dingen in het leven gaan vanzelf, maar dat geldt niet voor alles. Soms kan de liefde en het geluk best een duwtje in de goede richting gebruiken. Ook u verdient een nieuwe kans.
Bekijk hier onze partners