Dating Goes

Dating Goes

Liefde gaat om samen zijn. Samen met een partner kunnen lachen, huilen en respect voelen voor elkaar. Liefde gaat ook om een gevoel van gelijkwaardigheid delen, één blik in elkaars ogen en zonder woorden weten wat de ander bedoelt. Bij liefde heb je het gevoel er niet alleen voor te staan.Wij van relatiebureau Take2 geloven in persoonlijk contact en bezoeken al onze nieuwe leden thuis. Wij kennen daardoor iedereen die bij ons bureau ingeschreven staat persoonlijk.De zoektocht naar de ware gaat niet altijd even makkelijk. Werk en dagelijkse beslommeringen, maar ook de angst voor teleurstellingen, ontnemen u wellicht ook de energie om actief zelf op zoek te gaan. Wij gaan voor u en samen met u op zoek naar de perfecte match in dating Goes.

Waarom inschrijven bij Take2?

Take2 heeft een geheel eigen manier van werken. Niets via het onpersoonlijke internet maar persoonlijke bemiddeling onder begeleiding van uw bemiddelingscoaches gedurende het gehele traject.

Tijdens het gehele bemiddelingstraject zijn de bemiddelingscoaches betrokken met wat er zich in het leven van de leden afspeelt. In de loop van het traject wordt de voortgang van de bemiddeling besproken. De persoonlijke betrokkenheid bij deze bemiddelingsactiviteiten schuilt geheel in het gegeven de relatiebemiddelingscoach veel om mensen geeft’. “Wanneer een contact succesvol is verlopen en heeft geleid tot een stabiele relatie, dan beleven wij daar zelf ontzettend veel voldoening aan”. “Het blijft een uitdaging om zoveel mogelijk singles succesvol te matchen”. Dit blijft de kroon op ons werk!

Onze werkwijze

Take2 heeft een geheel eigen manier van werken. Niets via het onpersoonlijke internet maar persoonlijke bemiddeling onder begeleiding van uw bemiddelingscoaches gedurende het gehele traject.

Wij bieden u met Take2 het volgende:

  • Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis
  • Intakegesprek bij u thuis
  • Wij stellen een volledige persoonsbeschrijving samen
  • Uw privacy is gewaarborgd doordat wij ingeschreven staan bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP)
  • 18 maanden persoonlijke bemiddeling
  • Wij gaan uitgebreid op zoek naar een mogelijke partner die goed bij u past in uw eigen regio
    Tijdens de 18 maanden bemiddeling garanderen wij u minimaal 3 passende voorstellen. Er zit geen maximum aan het aantal partner voorstellen!
  • In de loop van het traject wordt de voortgang van de bemiddeling besproken, zo nodig gebeurt dit persoonlijk.
  • Na de totale periode van 18 maanden bemiddeling gaan wij ervan uit dat het grootste gedeelte van onze leden succesvol gematcht zijn. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u tegen een kleine vergoeding in ons bestand ingeschreven blijven staan. Zo maakt u nog steeds kans op een succesvolle match.

Vraag een kennismakingsgesprek aan!

Kies voor kwaliteit in het leven en kies voor de liefde. Wilt u meer informatie of een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis? Neem dan gerust contact met ons. Blijf niet alleen, kom in actie!

Contact opnemen
Copyright 2017 Take 2 Ontwikkeld door Best4u Group B.V. Foto’s ons team gemaakt door Juanita Photography
Openingstijden
Maandag 09:00-21:00
Dinsdag 09:00-21:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag 09:00-18:00
Vrijdag 09:00-12:00

Zaterdag en zondag gesloten

Informatie

Ellen van Bree
info@take2.nl
Sitemap

Privacy

Klik hier voor onze privacyverklaring

 

Waarom Take 2

Veel dingen in het leven gaan vanzelf, maar dat geldt niet voor alles. Soms kan de liefde en het geluk best een duwtje in de goede richting gebruiken. Ook u verdient een nieuwe kans.
Bekijk hier onze partners