Dating Middelburg

Dating Middelburg!

Bent u toe aan een (nieuwe) relatie, maar wilt u gericht zoeken en niet door een vervelend datingproces heen waarin alles tegen lijkt te vallen en als verspilde tijd aanvoelt? Dan is het tijd om contact op te nemen met Take2. Wij van relatiebureau Take2 geloven in persoonlijk contact en bezoeken al onze nieuwe leden thuis. Wij kennen daardoor iedereen die bij ons bureau ingeschreven staat persoonlijk.De zoektocht naar de ware gaat niet altijd even makkelijk. Werk en dagelijkse beslommeringen, maar ook de angst voor teleurstellingen, ontnemen u wellicht ook de energie om actief zelf op zoek te gaan. Wij gaan voor u en samen met u op zoek naar de perfecte match.

Persoonlijke coaching

De leden van Take2 worden persoonlijk begeleid op het gebied van relatiebemiddeling, maar soms is er iets meer nodig. Dan kunt u gebruik maken van de aanvullende dienst van Take2.

Een coach is er om samen op pad te gaan. Bij het in kaart brengen van uw doel en vaardigheden leren om dat doel te bereiken. Een steuntje in de rug. Samen onderzoeken we wat er precies aan de hand is. Wat kunt u doen om uw leven beter te laten lopen en hoe pakt u dat aan. Het gaat vaak om meer dan ‘een goed gesprek’. Uiteindelijk is het doel om met minder stress en meer vertrouwen in het leven te staan en zelf weer verder te kunnen. Bij coaching kunt u vrijuit spreken zonder bang te hoeven zijn voor onbegrip, opinies of (voor)oordelen.

Waarom inschrijven bij Take2?

Weet u wat u zoekt in een partner, maar weet u niet waar of hoe u moet zoeken. Daarbij helpt relatiebemiddeling u als vrijgezel. Uw leeftijd doet er niet er niet erg aan toe bij Take2. Iedereen tussen de 30 en 85 jaar kan zich bij ons inschrijven en met onze hulp op zoek gaan naar (een nieuwe) ware liefde. Op basis van uw wensen en persoonlijkheid proberen wij in uw datingproces een zo goed mogelijke match te vinden. Wij gaan echt voor u aan de slag op basis van uw eigen doorgegeven wensen. Zo wordt het vinden van de ware u een stuk makkelijker gemaakt!

Onze werkwijze

Wij geloven in relatiebemiddeling met veel persoonlijk contact en bezoeken al onze nieuwe leden dan ook thuis in onder andere Den Bosch. Wij kennen daardoor iedereen die bij ons bureau ingeschreven staat persoonlijk. Bij Take2 begint relatiebemiddeling met een helemaal gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarnaast screenen wij alle leden van ons relatiebureau uitgebreid en hebben wij na iedere date contact met u om te vragen hoe u het heeft gevonden. Wij zoeken naar singles die aan uw wensen en voorkeuren voldoen. Take2 heeft al jarenlang ervaring in relatiebemiddeling en we doen het met veel passie en plezier.

Vraag een kennismakingsgesprek aan!

Kies voor kwaliteit in het leven en kies voor de liefde. Wilt u meer informatie of een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis? Neem dan gerust contact met ons. Blijf niet alleen, kom in actie!

Contact opnemen
Copyright 2017 Take 2 Ontwikkeld door Best4u Group B.V. Foto’s ons team gemaakt door Juanita Photography
Openingstijden
Maandag 09:00-21:00
Dinsdag 09:00-21:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag 09:00-18:00
Vrijdag 09:00-12:00

Zaterdag en zondag gesloten

Informatie

Ellen van Bree
info@take2.nl
Sitemap

Privacy

Klik hier voor onze privacyverklaring

 

Waarom Take 2

Veel dingen in het leven gaan vanzelf, maar dat geldt niet voor alles. Soms kan de liefde en het geluk best een duwtje in de goede richting gebruiken. Ook u verdient een nieuwe kans.
Bekijk hier onze partners