Dating Tilburg

Dating Tilburg

Mensen bij elkaar brengen, daar draait het om. Letterlijk en figuurlijk! Het team van Take2 werkt met hart en ziel met hun leden samen om een goed resultaat neer te zetten. Als relatiebureau brengen wij u graag in contact met andere singles. Wanneer u toe bent aan dating in Tilburg, dan kunt u zich via onze datingsite inschrijven. De kracht van Take2 is de persoonlijke begeleiding, de coachgesprekken ( indien nodig individuele gesprekken) en de mogelijkheid tot het onbeperkte lidmaatschap. Wij gaan uiterst discreet om met alle persoonsgegevens van onze leden. Take2 staat ingeschreven bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CPB). Wij Waar wacht u nog op?

Waarom inschrijven bij Take2?

Helaas kan het vinden van liefde u soms lastig worden gemaakt. Dan kunnen de liefde en het geluk best een duwtje in de goede richting gebruiken met dating Tilburg. Uw leeftijd doet er niet er niet erg aan toe bij Take2. Iedereen tussen de 30 en 85 jaar kan zich bij ons inschrijven en met onze hulp op zoek gaan naar (een nieuwe) ware liefde. Op basis van uw wensen en persoonlijkheid proberen wij in uw datingproces een zo goed mogelijke match te vinden. Wij gaan echt voor u aan de slag op basis van uw eigen doorgegeven wensen. Zo wordt het vinden van de ware u een stuk makkelijker gemaakt!

Persoonlijke coaching

De leden van Take2 worden persoonlijk begeleid op het gebied van relatiebemiddeling, maar soms is er iets meer nodig. Dan kunt u gebruik maken van de aanvullende dienst van Take2.

Een coach is er om samen op pad te gaan. Bij het in kaart brengen van uw doel en vaardigheden leren om dat doel te bereiken. Een steuntje in de rug. Samen onderzoeken we wat er precies aan de hand is. Wat kunt u doen om uw leven beter te laten lopen en hoe pakt u dat aan. Het gaat vaak om meer dan ‘een goed gesprek’. Uiteindelijk is het doel om met minder stress en meer vertrouwen in het leven te staan en zelf weer verder te kunnen. Bij coaching kunt u vrijuit spreken zonder bang te hoeven zijn voor onbegrip, opinies of (voor)oordelen.

Onze werkwijze

U staat er niet langer alleen voor in uw zoektocht naar liefde. Take2 kan voor u gaan zoeken in haar bestand en u in contact brengen met andere singles die bij u passen. Wij zoeken naar singles die aan uw wensen en voorkeuren voldoen. Take2 heeft al jarenlang ervaring in relatiebemiddeling en we doen het met veel passie en plezier.

Vraag een kennismakingsgesprek aan!

Kies voor kwaliteit in het leven en kies voor de liefde. Wilt u meer informatie of een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis? Neem dan gerust contact met ons. Blijf niet alleen, kom in actie!

Contact opnemen
Copyright 2017 Take 2 Ontwikkeld door Best4u Group B.V. Foto’s ons team gemaakt door Juanita Photography
Openingstijden
Maandag 09:00-21:00
Dinsdag 09:00-21:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag 09:00-18:00
Vrijdag 09:00-12:00

Zaterdag en zondag gesloten

Informatie

Ellen van Bree
info@take2.nl
Sitemap

Privacy

Klik hier voor onze privacyverklaring

 

Waarom Take 2

Veel dingen in het leven gaan vanzelf, maar dat geldt niet voor alles. Soms kan de liefde en het geluk best een duwtje in de goede richting gebruiken. Ook u verdient een nieuwe kans.
Bekijk hier onze partners