Datingbureau Breda

Bent u vrijgezel, maar brengt u daar graag verandering in? Take2 helpt u daarbij! Als relatiebureau brengen wij u graag in contact met andere singles uit ons singlesbestand. Wanneer u toe bent aan dating, dan kunt u zich via onze datingsite inschrijven. Wij kunnen u helpen middels relatiebemiddeling door persoonlijk bij u langs te komen voor een kennismakingsgesprek. Dit doen wij bij al onze leden, zodat we iedereen op een persoonlijke manier leren kennen. Wij gaan uiterst discreet om met alle persoonsgegevens van onze leden. Take2 staat ingeschreven bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CPB). Wij bieden u graag een persoonlijke aanpak om matches te vinden en te daten via een relatiebureau. Waar wacht u nog op!

Waarom inschrijven bij Take2?

Veel dingen in het leven gaan vanzelf, maar dat geldt niet voor alles. Soms kunnen de liefde en het geluk best een duwtje in de goede richting gebruiken. Ook u verdient een nieuwe kans en u moet wellicht de liefde een nieuwe kans geven. Uw leeftijd doet er niet heel erg toe bij Take2. Iedereen tussen de 30 en 85 jaar kan zich bij ons inschrijven en met onze hulp op zoek gaan naar (een nieuwe) ware liefde. Op basis van uw wensen en persoonlijkheid proberen wij in uw datingproces een zo goed mogelijke match te vinden. Wij gaan echt voor u aan de slag op basis van uw eigen doorgegeven wensen.

Onze werkwijze

Tijdens uw zoektocht hoeft u er niet langer alleen voor te staan. Take2 kan voor u gaan zoeken in haar bestand en u in contact brengen met andere singles. Wij zoeken naar singles die aan uw wensen en voorkeuren voldoen. Dat proces begint met een kennismakingsgesprek tussen u en onze relatiecoaches. Vervolgens wordt er voor u gezocht naar een geschikte partner. Deze kunt u gaan ontmoeten en wellicht kunt u al snel met hem of haar een toekomst gaan opbouwen. Take2 heeft al jarenlang ervaring in relatiebemiddeling en we doen het met veel passie en plezier.

Kosten

Wanneer u zich wilt inschrijven bij Take2 bedragen de inschrijfkosten € 150,-. Voor dit bedrag ontvangt u een intakegesprek met uw bemiddelingscoach bij u thuis, die de tijd neemt om u te leren kennen en uw wensen te bespreken. Wij maken foto’s van u voor in ons dossier, wij maken uw persoonsbeschrijving op voor in onze database en we bespreken na de intake telefonisch uw dossier. Nu bent u lid van ons bestand. De bemiddelingskosten bedragen € 45,- per maand, maar het is mogelijk om voor een andere betalingstermijn te kiezen, dan krijgt u een betalingskorting van € 50,-.

Indien gewenst zijn er mogelijkheden voor persoonlijke coaching. Zowel leden als niet-leden kunnen hier gebruik van maken.

Vraag een kennismakingsgesprek aan!

Kies voor kwaliteit in het leven en kies voor de liefde. Wilt u meer informatie of een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis? Neem dan gerust contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. Blijf niet alleen, maar kom in actie!

Contact opnemen

Neem nu de stap naar een gezamenlijke toekomst!!! Wil jij kennismaken met een leuke vrouw van 66 jaar uit de omgeving van Reeuwijk? pic.twitter.com/5J9NT1DsV4

Ongeveer een jaar geleden op Take2's Twitter via Twitter Web App

Copyright 2017 Take 2 Ontwikkeld door Best4u Group B.V. Foto’s ons team gemaakt door Juanita Photography
Openingstijden
Maandag 09:00-21:00
Dinsdag 09:00-21:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag 09:00-18:00
Vrijdag 09:00-12:00

Zaterdag en zondag gesloten

Informatie

Ellen van Bree
info@take2.nl
Sitemap

Privacy

Klik hier voor onze privacyverklaring

 

Waarom Take 2

Veel dingen in het leven gaan vanzelf, maar dat geldt niet voor alles. Soms kan de liefde en het geluk best een duwtje in de goede richting gebruiken. Ook u verdient een nieuwe kans.
Bekijk hier onze partners