Waar word “je” nou echt gelukkig van?

Ellen van Bree

ellenWaar word je nou “echt” gelukkig van?

Zijn het juist de kleine dingen die wij van mensen om ons heen ontvangen?
Een lach, een lief gebaar, aandacht?
En hoe zit dan nou in de liefde?
Waarom worden 2 mensen verliefd op elkaar en wat trekt mensen juist in elkaar aan?

Geluk en de chemie van de liefde houden mij al van jongs af aan bezig en ik ben mij hierin gaan verdiepen.  Ook mijn eigen ervaring speelde hierbij een rol. Van verliefd naar getrouwd, gescheiden. Een periode single door het leven gegaan en daarna weer gelukkig in de liefde geworden. Dit heeft uiteindelijk geleid tot de start van Take2 relatiebemiddeling. 

Mijn missie is singles te ondersteunen en ze te begeleiden op hun pad naar een nieuwe liefde. Voor de ene single is het direct raak en andere singles hebben succes na wat extra coaching van mij. Uiteraard heb ik hiervoor een erkende opleiding gevolgd.

Inmiddels heb ik vele singles ingeschreven en ook succesvol kunnen matchen in de leeftijdscategorieën van 30 tot en met 85 jaar met een nieuwe partner.

Tijdens het bemiddeltraject werk ik nauw met de singles samen om zo tot succesvolle partnervoorstellen te komen. Met als doel, samen kunnen genieten van de mooie dingen die de liefde aan ons leven geven. Voor mij als beloning dat ik weer mensen naar nieuw geluk heb kunnen leiden. Tenslotte past echt op ieder potje een dekseltje.

Naast het bemiddelen van singles, coach ik ook partners in relaties waar het even moeilijk gaat. Een objectieve kijk kan soms al heel verhelderend werken. Deze gesprekken kunnen zowel samen als individueel plaatsvinden.

Read more