Debby, Dordrecht, 32 jaar

Ik heb mijn zaakjes prima voor elkaar; ik werk, heb mijn eigen huis, rijd auto en hou van mijn hondje! Alleen in de liefde lukte het niet zo. Ik stap niet zo snel af op een vreemde. Je kunt natuurlijk niet zien aan iemand of hij single is of niet. Daarom heb ik mij ingeschreven bij het relatiebemiddelingsbureau Take2. Wat ik heel fijn vind, is dat ik zeker weet dat degene die ik via het bureau ontmoet, ook echt single is en serieus op zoek naar een relatie. Het stukje begeleiding hierin, bijvoorbeeld dat we na een date een gesprekje hebben over hoe het is gegaan, vind ik ook prettig. Hierdoor evalueer je elke date, en kom je steeds beter te weten wat je eigenlijk wel of niet aanspreekt in mensen.
Zo heb ik mijn man ontmoet! Ik ben superblij dat ik deze keuze heb gemaakt, ook al waren sommige dates niet met mensen met wie ik een relatie zou willen beginnen. Wij hebben allebei een kinderwens en zijn vorig jaar getrouwd. Bedankt Ellen! Ik zou het iedereen aanraden om een relatiebureau in te schakelen, lekker veilig en discreet. Ik heb goede ervaringen en zelfs de liefde van mijn leven leren kennen!

Neem nu de stap naar een gezamenlijke toekomst!!! Wil jij kennismaken met een leuke vrouw van 66 jaar uit de omgeving van Reeuwijk? pic.twitter.com/5J9NT1DsV4

Ongeveer een jaar geleden op Take2's Twitter via Twitter Web App