Wij zijn gelukkig, genieten en zijn echt verliefd. Heerlijk om de ons toegemeten tijd samen te mogen delen !.

Ali 74 jaar / Januari 2018

Ik ben ruim 4 jaar geleden weduwe geworden. Na enkele jaren kwam ik tot de overtuiging dat ik de “rest” van mijn leven niet alleen wilde invullen.

Gezien mijn lichamelijke en geestelijke gezondheid ben ik op een bepaald moment overgegaan tot initiatieven. Daarbij geholpen door mijn dochter, die mij een internetsite aanbeval. Verschillende dates ontstonden daaruit, echter zonder blijvend contact mijnerzijds. Na wikken en wegen zocht ik via een advertentie in mijn krant contact met Take2.

Ellen kwam bij mij thuis en ik kreeg een goed gevoel over de stijl, betaling en zeker betrouwbaarheid. Ellen zou een match voor mij gaan zoeken, dit kon enkele weken of maanden duren.
Maar na een paar weken al kreeg ik een profielbeschrijving van ene Dirk. Nu 5 maanden verder, denk ik, denken wij beiden “Ellen wat heb je dit goed gedaan !!”. Wij zijn gelukkig, genieten en zijn echt verliefd. Heerlijk om de ons toegemeten tijd samen te mogen delen !. Lees ook het verhaal van Dirk

 

Ben je, of ken je, een leuke single man 70-80 die midden in het leven staat en van het buitenleven houdt? Voor een actieve, kwieke 78-jarige vrouw uit de nabije omgeving van Leerdam zijn wij op zoek naar een leuke man.... Lees meer op take2.nl/ben-jij-een-le… pic.twitter.com/V3ebdFh5w5

Ongeveer 2 maanden geleden op Take2's Twitter via Twitter Web App