Wij zijn gelukkig, genieten en zijn echt verliefd. Heerlijk om de ons toegemeten tijd samen te mogen delen !.

Ali 74 jaar / Januari 2018

Ik ben ruim 4 jaar geleden weduwe geworden. Na enkele jaren kwam ik tot de overtuiging dat ik de “rest” van mijn leven niet alleen wilde invullen.

Gezien mijn lichamelijke en geestelijke gezondheid ben ik op een bepaald moment overgegaan tot initiatieven. Daarbij geholpen door mijn dochter, die mij een internetsite aanbeval. Verschillende dates ontstonden daaruit, echter zonder blijvend contact mijnerzijds. Na wikken en wegen zocht ik via een advertentie in mijn krant contact met Take2.

Ellen kwam bij mij thuis en ik kreeg een goed gevoel over de stijl, betaling en zeker betrouwbaarheid. Ellen zou een match voor mij gaan zoeken, dit kon enkele weken of maanden duren.
Maar na een paar weken al kreeg ik een profielbeschrijving van ene Dirk. Nu 5 maanden verder, denk ik, denken wij beiden “Ellen wat heb je dit goed gedaan !!”. Wij zijn gelukkig, genieten en zijn echt verliefd. Heerlijk om de ons toegemeten tijd samen te mogen delen !. Lees ook het verhaal van Dirk

 

Ben jij die leuke single jongedame die wij zoeken? Ben je lief, attent en leef je gezond? Wij zoeken voor een 35 jarige rustige, intelligente man uit Midden-Brabant een nieuwe partner. lees meer op take2.nl/ben-jij-die-le… pic.twitter.com/o2Qt6P6m12

Vorige week op Take2's Twitter via Twitter Web App