Janny en Kees

Hoi Ellen,

Hier een opzetje van ons liefdesverhaal tot nu toe.
Sorry dat het zo lang heeft geduurd, maar het samen genieten van het leven neemt een belangrijk deel van ons leven in. We zijn dan ook regelmatig op stap. Ik hoop dat je er wat aan hebt, want schrijven is zeker niet mijn sterkste punt. (En ons Keesje vind het al lang best dat ik een poging waag)
Ja, een relatiebemiddeling bureau doe ik het wel of doe ik het niet en hoe gaat dit allemaal in zijn werk. Ik denk dat ik het toch maar doe, want de persoonlijke begeleiding en aandacht sprak mij wel aan.
Uiteindelijk de stoute schoenen aangetrokken en contact gezocht met Take2.

Na het bezoek van consulente Ellen heb ik mogen ervaren, dat er zeer serieus naar je persoonlijke verhaal wordt geluisterd en dat discretie erg in acht wordt genomen.
Daardoor ontstaat er vertrouwen en ben je in staat openhartig over jezelf en je wensen te praten.

Mijn eerste voorstel van Ellen kwam al na 2 weken, wel even schrikken hoor, want zo snel had ik het toch niet verwacht. De persoonsbeschrijving beviel me wel en er werd een afspraak gemaakt. We hebben gezellig gepraat, maar verder contact is uitgebleven. Voor mij was er niet het juiste gevoel.
Alweer heel kort hierna ben ik nog 2 keer door Ellen benaderd met een voorstel, deze heb ik na het horen van de persoonsbeschrijving echter niet verder door laten gaan.

Toen werd ik contact gebracht met Kees.
De persoonsbeschrijving voelde heel goed en na een telefonisch contact hadden wij beide al het gevoel van yes, dit kan wel eens wat gaan worden.
We spraken af om ergens wat te gaan drinken.

Enkele dagen allebei wat zenuwachtig natuurlijk, want ja, al wat ouder maar je toch weer even een puber voelen die zijn eerste afspraakje maakt.
Ik kom dus op de afgesproken plek aan rijden en op de parkeerplaats stond hij al te wachten.
Prompt parkeer ik mijn auto precies naast die van hem.
Dit moet ze zijn dacht hij en hij zei: “hé, die Janny”.
Eigenlijk wist hij helemaal niet (net als ik trouwens) wat hij moest zeggen en dit kwam gewoon als eerste in hem op vertelde hij mij later.
Nou maar het was meteen bingo, de manier waarop dit tot stand kwam vond ik zo grappig het ijs was gebroken.

Heerlijk hebben we samen genoten van een drankje en het vele kletsen, want in onze persoonsbeschrijvingen waren al veel overeenkomsten en gezamenlijke interesses geschetst en dan heb je al gauw genoeg gesprekstof.
De hele week daarna hebben we vele uurtjes aan de telefoon gehangen. Zo leerde we elkaar al steeds beter kennen. En allebei keken wij weer uit naar onze volgende afspraak.
Vele leuke uitstapjes en een vakantie hebben we in die paar maanden al achter de rug.
Evenals een militaire uitzending. Voor Kees was het de eerste keer om uitgezonden te worden en voor mij was dit ook de eerste ervaring met een dergelijke situatie. Maar mede door deze uitzending is onze verbondenheid alleen nog maar sterker geworden.
Daarom zijn wij nu bijna een jaar verder op zoek naar een eigen stekkie.

Samen lekker helemaal opnieuw beginnen met een eigen huis en eigen spulletjes, voor ons beide geldt……. liever vandaag nog dan morgen!!!!! Voor ons dus een love story!!!!!!!!

Dank je wel Ellen.
Vriendelijke groet, Janny en Kees

Neem nu de stap naar een gezamenlijke toekomst!!! Wil jij kennismaken met een leuke vrouw van 66 jaar uit de omgeving van Reeuwijk? pic.twitter.com/5J9NT1DsV4

Ongeveer een jaar geleden op Take2's Twitter via Twitter Web App