Ben, Purmerend, 58 jaar

Voor mijn werk was ik vaak in het buitenland. Maar sinds 2 jaar ben ik in het hoofdkantoor in Purmerend gestationeerd. Mijn werk vraagt veel van mijn tijd en aandacht. Hierdoor heb ik in Nederland eigenlijk niet echt een vrienden-/ kennissenkring opgebouwd. Hoewel ik best makkelijk contact maak, vond ik het lastig om ‘from scratch’ nieuwe mensen te ontmoeten. De behoefte aan een lieve vrouw in mijn leven was er zeker wel. Relatiebemiddeling leek voor mij een goede optie.
Bij Take2 heb ik een aantal leuke dates gehad met vrouwen die, net als ik, op een eerlijke manier op zoek zijn naar een partner. Ik hoefde er zelf niet naar op zoek; dit werd voor mij uit handen genomen.
Mijn vriendin, met wie ik het al een paar maanden enorm leuk heb, was de laatste date via Ellen van Take2, en het klikt enorm. We zoeken in het leven en in een relatie naar dezelfde aspecten. We verwachten beiden dat we nog heel lang samen zullen zijn en hopelijk in de toekomst samen een leven gaan opbouwen.

Ben je, of ken je, een leuke single man 70-80 die midden in het leven staat en van het buitenleven houdt? Voor een actieve, kwieke 78-jarige vrouw uit de nabije omgeving van Leerdam zijn wij op zoek naar een leuke man.... Lees meer op take2.nl/ben-jij-een-le… pic.twitter.com/V3ebdFh5w5

Ongeveer 2 maanden geleden op Take2's Twitter via Twitter Web App