Rinus, Middelburg, 75 jaar

Twee jaar geleden is mijn vrouw na een lang ziekbed overleden. Sinds toen voelde ik me eenzaam. Ik ben nooit een verenigingsman geweest en dansen kan ik ook al niet. Ik wandelde wel vaak bij mij in de buurt met mijn hondje en ik keek ook wel eens rond of ik niet ergens een eenzame dame zag. Ik begreep ik dat dit geen zoden aan de dijk legde. Ik reageerde op een contactadvertentie in een krantje. Toen leerde ik een vrouw kennen die totaal mijn type niet was en ook nog veel rookte. Zij was wel helemaal weg van mij en het zal wel de eenzaamheid zijn geweest maar ik ben met haar nog maandenlang tegen mijn zin om blijven gaan. Tot ik er niet meer tegen kon en ik de relatie op een niet zo’n nette manier verbrak. Juist in die tijd zag ik de advertentie van Take2 relatiebemiddeling, maakte ik een afspraak voor een kennismakingsgesprek en sta ik sindsdien daar ingeschreven. Wat ik zo goed vind is dat ik ook mag zeggen wat ik wil en dat ik niet zelf hoef te zoeken.
Ik krijg ook tips hoe ik mijn grens aan kan geven . Binnenkort heb ik mijn derde ontmoeting met Bep uit Tholen. Ze is zo’n lieve meid. Misschien wordt het straks wel meer dan alleen vriendschap, maar echt alleen haar hand te mogen vasthouden maakt me al gelukkig.

Dankjewel Take2

Rinus

Neem nu de stap naar een gezamenlijke toekomst!!! Wil jij kennismaken met een leuke vrouw van 66 jaar uit de omgeving van Reeuwijk? pic.twitter.com/5J9NT1DsV4

Ongeveer een jaar geleden op Take2's Twitter via Twitter Web App