Sandra, Noord Brabant, 47 jaar

Daar stond ik dan, na een huwelijk van 17 jaar, op mijn 45e zeer tegen mijn wens in weer single!
Mijn lieve zoon was net op kamers gaan wonen en al mijn vrienden en kennissen waren
natuurlijk allemaal happy together met hun partner. Ik wilde absoluut niet alleen blijven en ik schreef me in bij een datingsite. Na een paar verschrikkelijke dates met heren die duidelijk andere ideeën hadden over daten dan ik, had ik het helemaal gehad. Ik voelde me alleen en in gedachten zag ik mezelf oud en eenzaam wegkwijnen.
Toen ik de advertentie van Take2 zag, dacht ik eerst dat relatiebemiddeling niks voor mij zou zijn. Maar nadat ik besefte dat ik niks te verliezen heb en een kennismakingsgesprek met Ellen had gehad, kreeg ik toch een goed gevoel en schreef ik me in bij Take2.
Na een tijdje stelde Ellen mij een zekere René  voor; 52 jaar, gescheiden, sociaal en eigenaar van een B&B in Zeeland. Dat hij zijn goede band met zijn kinderen benadrukte, maakte mij nieuwsgierig naar de man achter dit profiel. Ondanks het feit dat ik de afstand tussen onze woonplaatsen een minpuntje vond, volgde toch een ontmoeting. Ik was blij verrast door de uitstraling van René, hij was dan zeker geen Brad Pitt, maar ik begreep wel waarom Ellen hem als mogelijke match voor mij had uitgekozen. Nu zijn we zo’n twee jaar verder en zijn nog steeds door elkaar geboeid en heel happy samen. Wat niet echt ideaal is, is de afstand, maar we zijn al aan het fantaseren hoe het zou zijn als we samen de B&B zouden runnen.
En wat zijn een paar extra kilometers nou echt … Inmiddels geloven we dat voor de liefde afstand niet meer telt!

Ben je, of ken je, een leuke single man 70-80 die midden in het leven staat en van het buitenleven houdt? Voor een actieve, kwieke 78-jarige vrouw uit de nabije omgeving van Leerdam zijn wij op zoek naar een leuke man.... Lees meer op take2.nl/ben-jij-een-le… pic.twitter.com/V3ebdFh5w5

Ongeveer 2 maanden geleden op Take2's Twitter via Twitter Web App