Happy single! En toch verlangt u naar die magie…

Toegegeven: single zijn heeft allerlei voordelen. Ervan uitgaande dat u een eigen woonruimte heeft, kunt u thuis lekker uw gang gaan. U kunt overdwars in uw tweepersoons bed liggen. U als een hamstertje oprollen in dat enorme dekbed, met het kussen van de afwezige bedgenoot lekker tussen uw knieën. U loopt lekker de hele dag in uw joggingbroek op uw lelijkste pantoffels rond als u daar zin in heeft. Misschien wel met ongestyled haar. Alle afstandsbedieningen zijn in uw beheer. U bepaalt wat er gegeten wordt en wanneer. En hoeveel. En hoe. En dat is misschien wel met een groot bord op de bank voor de buis. Tja, single zijn heeft zijn voordelen…

Waar is de magie? Buiten uw comfort zone!
Maar toch, om maar even met de briljante woorden van wijlen Johan Cruijff te spreken, heeft ook dit voordeel z’n nadeel. Dit vrijgezelle leventje bevindt zich namelijk volledig ín uw comfort zone. En waar is de magie te vinden? Juist: daarbuiten! En datzelfde geldt voor vlinders, spanning, avontuur en aantrekkingskracht. En die eerste zoen… het gebeurt allemaal buiten uw comfort zone! Als u dus ‘veilig’ in uw vrijgezelle holletje blijft zitten, weet u zeker dat alle magie aan uw neus voorbij gaat. En dat is toch best heel jammer.

Take2 brengt de magie naar u toe!
U mist dat wel, die magie in uw leven? Dan rijst de vraag: waar begint u met zoeken? Gelukkig kunt u veilig vanuit uw eigen comfort zone die magie naar uzelf toetrekken. En dat is gemakkelijker dan u denkt! Meldt u aan bij Take2 Relatiebemiddeling, als happy single die op zoek is naar liefde. Gewoon vanuit uw luie stoel. U krijgt binnen no-time uw eigen persoonlijke Take2 Relatiebemiddelingscoach toegewezen die bij u thuis komt, in úw comfort zone, om u persoonlijk te leren kennen. Zo krijgt uw Take2 Relatiebemiddelingscoach een goed beeld van wie u bent, wat uw levensstijl is, wat u zoekt in een relatie en wie mogelijk bij u past. 

Matchen met gevoel
Uw Take2 Relatiebemiddelingscoach krijgt een bepaald gevoel bij u en gaat met dit gevoel op zoek naar geschikte matches. Te allen tijde houdt u zelf alle touwtjes in handen. Uw Take2 Relatiebemiddelingscoach gaat aan de slag op uw aanwijzingen en maakt een voorselectie. Welk profiel bevalt u en is dat wederzijds? Voor u het weet is het tijd voor die eerste date… Wedden dat u met Take2 Relatiebemiddeling al heel snel die magie voelt? Daar kan geen comfort zone tegenop!

Wij wensen u heel veel liefde en magie!

Tamara, Daniëlle en Ellen

 oktober 2016

Neem nu de stap naar een gezamenlijke toekomst!!! Wil jij kennismaken met een leuke vrouw van 66 jaar uit de omgeving van Reeuwijk? pic.twitter.com/5J9NT1DsV4

Ongeveer een jaar geleden op Take2's Twitter via Twitter Web App