Ik-zoek-een-vriendin

Ik zoek een vriendin, maar waar moet ik beginnen?

Ik zoek een vriendin, maar waar moet ik beginnen met zoeken? Het is een probleem waar veel mannen mee zitten.
 

Ik zoek een vriendin. Kan een bemiddelingsbureau mij helpen?

‘Ik zoek een vriendin, en ik weet precies wat ik zoek in een vriendin. Maar ik weet niet goed waar of hoe ik moet zoeken.’ Herkent u dat? Daarbij helpt een relatiebemiddelingsbureau. Zo’n bureau beschikt over alle gegevens en volledige persoonsbeschrijvingen van haar leden en kan zo heel gericht zoeken naar een vriendin die bij u past.
 

Ik zoek een vriendin via Take2: gratis kennismakingsgesprek

Wij, Lyda en Ellen van relatiebureau Take2, geloven in persoonlijk contact en bezoeken al onze nieuwe leden thuis. Wij kennen daardoor iedereen die bij ons bureau ingeschreven staat persoonlijk. Take2 begint een bemiddeling met een helemaal gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarnaast screenen wij al onze leden uitgebreid en hebben wij na iedere date contact met u om te vragen hoe u het heeft gevonden. Take2 staat ingeschreven bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CPB). Zo weet u zeker dat uw privégegevens privé blijven.
 

Ik zoek een vriendin: Take2 geeft het geluk een duwtje in de goede richting

Uiteindelijk is het zoeken van een partner iets wat ook uw inzet vereist. Een bemiddelingsbureau kan alleen samen met u op zoek gaan. Het is dus niet zo dat u kan zeggen: ‘Ik zoek een vriendin’, en dat wij het dan voor u gaan regelen. Maar we zorgen wel dat u er niet alleen voor staat. In een persoonlijk bemiddelingstraject van anderhalf jaar verdiepen we ons eerst in wie u bent en wat u wilt en zetten we ons daarna samen met u in om ook uw geluk een duwtje in de goede richting te geven. U zegt: ‘Ik zoek een vriendin’. Wij zeggen: ‘Wij kunnen helpen!’

Contact opnemen

Neem nu de stap naar een gezamenlijke toekomst!!! Wil jij kennismaken met een leuke vrouw van 66 jaar uit de omgeving van Reeuwijk? pic.twitter.com/5J9NT1DsV4

Ongeveer een jaar geleden op Take2's Twitter via Twitter Web App

Copyright 2017 Take 2 Ontwikkeld door Best4u Group B.V. Foto’s ons team gemaakt door Juanita Photography
Openingstijden
Maandag 09:00-21:00
Dinsdag 09:00-21:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag 09:00-18:00
Vrijdag 09:00-12:00

Zaterdag en zondag gesloten

Informatie

Ellen van Bree
info@take2.nl
Sitemap

Privacy

Klik hier voor onze privacyverklaring

 

Waarom Take 2

Veel dingen in het leven gaan vanzelf, maar dat geldt niet voor alles. Soms kan de liefde en het geluk best een duwtje in de goede richting gebruiken. Ook u verdient een nieuwe kans.
Bekijk hier onze partners