Ik zoek jou….

Ik ben een 42-jarige vriendelijke man uit Wormer, heb lang als elektromonteur gewerkt maar nu ben ik werkzaam als werkvoorbereider. Ik vind het fijn om gezellig op pad te gaan, een terrasje pakken, uit eten en 2 keer per week ga ik naar de sportschool. Samen met jou wil ik graag lekker wandelen, naar een (rock) concert, een dagje naar een leuk pretpark, een weekeindje weg en een vakantie naar de zon. Zelf ben ik rustig maar vindt humor belangrijk. Als ik een klik met je heb dan kan ik helemaal mezelf zijn. Ben jij een leuke vrouw die ook tijd wil steken in een relatie en eerlijkheid en vertrouwen belangrijk vindt. Heb jij een open blik en een mooie lach? Neem dan contact op met Ellen van Take2 Relatiebemiddeling. Zij zorg er dan voor dat wij elkaar kunnen ontmoeten.  Ps Ik rook wel maar hoop dat je dat geen probleem vindt. 06-41290317 of info@take2.nl

Neem nu de stap naar een gezamenlijke toekomst!!! Wil jij kennismaken met een leuke vrouw van 66 jaar uit de omgeving van Reeuwijk? pic.twitter.com/5J9NT1DsV4

Ongeveer een jaar geleden op Take2's Twitter via Twitter Web App