Lentekriebels….. Is het nou de lente of ben ik echt verliefd…..

Misschien ligt het aan mij, maar zodra het zonnetje weer steeds vaker tevoorschijn komt, de lammetjes weer springen door de wei, de geur van vers gemaaid gras je tegemoet komt als je de hond uitlaat en de vogeltjes ’s morgens weer vrolijk kwetteren, dan voel ik me toch net iets vrolijker en energieker dan de maanden ervoor. Ik ben dan ook meer een lente/zomertypje.

Bij het overgrote deel van de mensen gaan de ramen weer lekker open, steeds meer mensen begeven zich vrijwillig op straat en iedereen is nèt een tandje vrolijker. Net als dieren hebben wij ook last van de lentekriebels.
Tegenwoordig is het begrip “lentekriebels” veel meer dan verliefd zijn, of zin hebben om weer verliefd te worden, maar het blijft wel de essentie van het woord. Het positieve gevoel wat de lente met zich meebrengt heeft ook invloed op je liefdesleven. Bij het eerste lentezonnetje voel ik me altijd net even een stukje verliefder dan ik al was.
Als je (nog) geen relatie hebt, krijgen de lentekriebels ook vaak vat op je. Je hebt vaak meer zin om te daten zodra het voorjaar wordt. Want zeg nu zelf; het is best leuk om een date te hebben bij een open haard met een kop warme chocolademelk, of een gluhwein, maar dat statische haar en je rode loopneus zijn een stuk minder charmant. Een wandeling door de sneeuw kan erg romantisch zijn, totdat je (zoals ik zou doen) op je gezicht valt omdat je gewoon te graag je nieuwe laarzen met hoge hak (en gladde zool) aan wilde.
Dan klinkt een wandeling door het bos, of een picknick in het park in je nieuwe rokje, met je nieuwe comfortabele sneakers, of met je stoere zonnebril ineens wel aantrekkelijk. De lente is ook het seizoen van het nieuwe begin; nieuwe blaadjes aan de bomen, de bloemen komen uit de grond, jonge dieren worden geboren….dus waarom niet het begin van een (nieuwe) relatie?
Waarom dus niet je hart (en de lentekriebels) volgen? Take 2 relatiebemiddeling kan je helpen je perfecte lentekriebel-maatje te vinden. Wie weet heb je dan dit jaar wel last van lentekriebels, zomervlinders, herfstgerommel en winterhartjes in je buik…

Miriam Niels blog schrijfster voor Take2 Relatiebemiddeling
www.take2.nl voor singles van 20-85 jaar

 

Neem nu de stap naar een gezamenlijke toekomst!!! Wil jij kennismaken met een leuke vrouw van 66 jaar uit de omgeving van Reeuwijk? pic.twitter.com/5J9NT1DsV4

Ongeveer een jaar geleden op Take2's Twitter via Twitter Web App