Man zoekt vrouw

Wanneer u als man zoekt naar een vrouw, weet u wellicht wat uw droomvrouw is en waar u op hoopt, alleen u weet niet zo goed hoe u haar gaat vinden. De zoektocht naar de ware gaat niet altijd even makkelijk. Werk en dagelijkse beslommeringen, maar ook de angst voor teleurstellingen, ontnemen u wellicht ook de energie om actief zelf op zoek te gaan. Het is ook lastig om zelf op zoek te gaan naar een partner voor een relatie. Dating kan ontzettend leuk, maar ook vermoeiend en teleurstellend zijn. Als u als man zoekt naar een vrouw en daar hulp bij wilt, dan kunt u zich wenden tot Take2. Wij helpen u gericht te zoeken naar een vrouw middels relatiebemiddeling. Wij matchen u aan singles die voldoen aan uw wensen. Schrijf u vandaag nog in en wij komen binnenkort langs voor een kennismakingsgesprek.

Take2 op de koffie

Wij van relatiebureau Take2 geloven in persoonlijk contact en bezoeken al onze nieuwe leden thuis. Wij kennen daardoor iedereen die bij ons bureau ingeschreven staat persoonlijk. Take2 begint een bemiddeling met een helemaal gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarnaast screenen wij al onze leden uitgebreid en hebben wij na iedere date contact met u om te vragen hoe u het heeft gevonden. Take2 staat ingeschreven bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CPB). Zo weet u zeker dat uw privégegevens privé blijven.

Het team van Take2 werkt met hart en ziel met hun leden samen om een goed resultaat neer te zetten. Het is dan ook een vereiste dat beiden, leden en coaches, eerlijk en oprecht zijn in de gesprekken. Persoonlijke gesprekken, coachgesprekken en de telefoongesprekken worden altijd vertrouwelijk behandeld. De andere partij zal nimmer iets van ons vernemen over bijvoorbeeld uw reactie naar aanleiding van een afspraak.

De zoektocht ‘man zoekt vrouw’ begint!

Als u klaar bent voor een begeleide zoektocht in de liefde en klaar bent voor dating, dan kunt u zich onderaan deze pagina inschrijven bij relatiebureau Take2. Na inschrijving biedt Take2 u 18 maanden lang persoonlijke bemiddeling. Wij gaan uitgebreid op zoek naar een mogelijke partner die goed bij u past en binnen uw wensen valt. We garanderen u dat we minimaal drie passende voorstellen hebben. Dat is ons minimum, er is geen maximum aantal singles waaraan wij u kunnen voorstellen. Maakt u zich zorgen, omdat u bijvoorbeeld alleenstaand vader bent? Take2 vindt voor velen een geschikte partner, vast ook voor u als u zich openstelt.

Direct inschrijven

Wilt u er echt voor gaan in de liefde en vrijgezel af zijn? Schrijf u dan nu in bij Take2 door contact met ons op te nemen, dan komen wij binnenkort met u kennismaken. Vul direct het aanmeldformulier in!

Contact opnemen

Neem nu de stap naar een gezamenlijke toekomst!!! Wil jij kennismaken met een leuke vrouw van 66 jaar uit de omgeving van Reeuwijk? pic.twitter.com/5J9NT1DsV4

Ongeveer een jaar geleden op Take2's Twitter via Twitter Web App

Copyright 2017 Take 2 Ontwikkeld door Best4u Group B.V. Foto’s ons team gemaakt door Juanita Photography
Openingstijden
Maandag 09:00-21:00
Dinsdag 09:00-21:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag 09:00-18:00
Vrijdag 09:00-12:00

Zaterdag en zondag gesloten

Informatie

Ellen van Bree
info@take2.nl
Sitemap

Privacy

Klik hier voor onze privacyverklaring

 

Waarom Take 2

Veel dingen in het leven gaan vanzelf, maar dat geldt niet voor alles. Soms kan de liefde en het geluk best een duwtje in de goede richting gebruiken. Ook u verdient een nieuwe kans.
Bekijk hier onze partners