Missie

Missie

Mensen bij elkaar brengen, daar draait het om. Letterlijk en figuurlijk!
Lyda Hummel en Ellen van Bree zijn Take2 gestart om hun kennis, ervaring en ideeën die zij hebben opgedaan in de relatiebemiddeling op hun eigen wijze in de praktijk te brengen. Zij vinden het belangrijk dat de leden vooraf volledig op de hoogte zijn van de werkwijze van Take2 zodat die voor iedereen open, duidelijk en helder is. De kracht van Take2 is de persoonlijke begeleiding, de coachingsgesprekken en het onbeperkte lidmaatschap.
De bemiddelingscoaches werken met hart en ziel met hun leden samen om een goed resultaat neer te zetten. Het is dan ook een vereiste dat beiden, leden en coaches, eerlijk en oprecht zijn in de gesprekken. Persoonlijke gesprekken, het coachingsgesprek en de telefoongesprekken worden altijd vertrouwelijk behandeld. De andere partij zal nimmer iets van ons vernemen over bijvoorbeeld uw reactie naar aanleiding van een afspraak.
Van onze leden verwachten wij uiteraard ook dat ze anderen met respect behandelen.
Tijdens het gehele bemiddelingstraject zijn de bemiddelingscoaches betrokken met wat er zich in het leven van de leden afspeelt. In de loop van het traject wordt de voortgang van de bemiddeling besproken. Zonodig gebeurt dit persoonlijk. De persoonlijke betrokkenheid bij deze bemiddelingsactiviteiten schuilt geheel in het gegeven ‘dat Lyda en Ellen veel om mensen geven’. “Wanneer een contact succesvol is verlopen en heeft geleid tot een stabiele relatie, dan beleven wij daar zelf ontzettend veel voldoening aan”. “Het blijft een uitdaging om zoveel mogelijk singles succesvol te matchen”. Dit blijft de kroon op ons werk!

Contact opnemen

Neem nu de stap naar een gezamenlijke toekomst!!! Wil jij kennismaken met een leuke vrouw van 66 jaar uit de omgeving van Reeuwijk? pic.twitter.com/5J9NT1DsV4

Ongeveer een jaar geleden op Take2's Twitter via Twitter Web App

Copyright 2017 Take 2 Ontwikkeld door Best4u Group B.V. Foto’s ons team gemaakt door Juanita Photography
Openingstijden
Maandag 09:00-21:00
Dinsdag 09:00-21:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag 09:00-18:00
Vrijdag 09:00-12:00

Zaterdag en zondag gesloten

Informatie

Ellen van Bree
info@take2.nl
Sitemap

Privacy

Klik hier voor onze privacyverklaring

 

Waarom Take 2

Veel dingen in het leven gaan vanzelf, maar dat geldt niet voor alles. Soms kan de liefde en het geluk best een duwtje in de goede richting gebruiken. Ook u verdient een nieuwe kans.
Bekijk hier onze partners