Partner zoeken in Eindhoven?

Bent u toe aan een nieuw liefdesavontuur en bent u er klaar voor om een (nieuwe) partner te vinden waarmee u de rest van uw leven wilt delen? Take2 helpt u naar een geschikte partner zoeken in Eindhoven. Take2 is een persoonlijk relatiebureau voor singles die toe zijn aan dating en/of advies willen omtrent dating. Onze persoonlijke aanpak draagt eraan bij dat bijna al onze leden binnen de periode waarin wij relatiebemiddeling bieden, een partner hebben gevonden. Gedurende 18 maanden gaan wij u helpen een partner te zoeken die voldoet aan uw wensen. Om u zo goed mogelijk te matchen aan een andere vrijgezel, komen wij persoonlijk bij u thuis langs om kennis te maken en jouw wensen te bespreken. Meld je direct aan bij Take2!

Hoe werkt het?

Tijdens uw zoektocht hoeft u er niet langer alleen voor te staan. Take2 kan voor u gaan zoeken in haar bestand en u in contact brengen met andere singles. Dit doen wij zeer discreet en we gaan dan ook zeer vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om, we staan ingeschreven bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CPB). Wij zoeken naar singles die aan uw wensen en voorkeuren voldoen. Dat proces begint met een kennismakingsgesprek tussen u en onze relatiecoaches. Vervolgens wordt er voor u gezocht naar een geschikte partner. Deze kunt u gaan ontmoeten en wellicht kunt u al snel met hem of haar een toekomst gaan opbouwen. Take2 heeft al jarenlang ervaring in relatiebemiddeling en we doen het met veel passie en plezier.

Wanneer u op date gaat, is er na de ontmoeting altijd telefonisch contact met de coaches om de ontmoeting te bespreken. Wij bieden u coaching en dating advies indien dat nodig is en speciale coaching trajecten zijn mogelijk op aanvraag. Na de totale periode van 18 maanden bemiddeling gaan wij ervan uit dat het grootste gedeelte van onze leden succesvol gematcht is. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u tegen een kleine vergoeding in ons bestand ingeschreven blijven staan. Op deze manier maakt u nog steeds kans op een succesvolle match.

Waarom inschrijven bij Take2?

Veel dingen in het leven gaan vanzelf, maar dat geldt niet voor alles. Soms kunnen de liefde en het geluk best een duwtje in de goede richting gebruiken. Ook u verdient een nieuwe kans en u moet wellicht de liefde een nieuwe kans geven. Uw leeftijd doet er niet heel erg toe bij Take2. Iedereen tussen de 30 en 85 jaar kan zich bij ons inschrijven en met onze hulp op zoek gaan naar (een nieuwe) ware liefde. Op basis van uw wensen en persoonlijkheid proberen wij in uw datingproces een zo goed mogelijke match te vinden. Wij gaan echt voor u aan de slag op basis van uw eigen doorgegeven wensen.

Ja, help mij met een partner zoeken!

Bent u vrijgezel, maar wilt u daar ontzettend graag verandering in brengen? Schrijf u dan direct in bij Take2 voor relatiebemiddeling en wij helpen jou gelukkig te worden in de liefde!

Contact opnemen

Neem nu de stap naar een gezamenlijke toekomst!!! Wil jij kennismaken met een leuke vrouw van 66 jaar uit de omgeving van Reeuwijk? pic.twitter.com/5J9NT1DsV4

Ongeveer een jaar geleden op Take2's Twitter via Twitter Web App

Copyright 2017 Take 2 Ontwikkeld door Best4u Group B.V. Foto’s ons team gemaakt door Juanita Photography
Openingstijden
Maandag 09:00-21:00
Dinsdag 09:00-21:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag 09:00-18:00
Vrijdag 09:00-12:00

Zaterdag en zondag gesloten

Informatie

Ellen van Bree
info@take2.nl
Sitemap

Privacy

Klik hier voor onze privacyverklaring

 

Waarom Take 2

Veel dingen in het leven gaan vanzelf, maar dat geldt niet voor alles. Soms kan de liefde en het geluk best een duwtje in de goede richting gebruiken. Ook u verdient een nieuwe kans.
Bekijk hier onze partners