Persoonlijke relatiebemiddeling

De kans is groot dat u best weet wat u zoekt in een partner, maar dat u niet goed weet waar of hoe u moet zoeken. Werk en dagelijkse beslommeringen, maar ook de angst voor teleurstellingen, ontnemen u wellicht ook de energie om zelf op zoek te gaan. Persoonlijke relatiebemiddeling kan u hierbij hulp bieden. Een relatiebureau beschikt over alle gegevens en volledige persoonsbeschrijvingen van haar leden en kan zo heel gericht zoeken naar iemand die bij u past. Daar wordt de zoektocht der liefde toch een stuk makkelijk van én u heeft een grotere kans van slagen, aangezien wij u matchen met singles die voldoen aan uw wensen. Schrijf u vandaag nog in en wij komen binnenkort langs voor een kennismakingsgesprek.

Over Take2

Take2 is al jarenlang een succesvol relatiebemiddelingsbureau voor singles. Wij werken in heel Nederland en komen persoonlijk bij u langs om kennis te maken. Zo zorgen wij dat we al onze leden goed leren kennen en betere matches kunnen vormen. Bij relatiebemiddeling worden uw wensen in kaart gebracht en zoekt de bemiddelaar naar een partner die bij u past. Wij zoeken in ons bestand naar andere singles die overeen komen met uw aangegeven wensen. Tijdens ons gesprek bij u thuis stellen we u allerlei vragen, waarna we een goed beeld van u en uw wensen hebben. Alle gesprekken worden uiteraard gevoerd in volstrekte vertrouwelijkheid. Om u te laten zien hoe belangrijk wij privacy vinden bij relatiebemiddeling staat Take2 ingeschreven bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CPB). Wij gaan erg discreet om met uw gegevens. Wij zorgen ervoor dat u het dating circuit gedag kunt zeggen en dat daten voor u (weer) leuk is.

Wat kost persoonlijke relatiebemiddeling?

Om u in te schrijven, betaalt u € 150,- aan inschrijfkosten bij Take2. Hiervoor krijgt u:

  • Een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis dat tevens dient als intakegesprek;
  • Een volledige persoonsbeschrijving waarin ook uw wensen omtrent partners naar voren komen;
  • Foto’s voor in uw ons dossier;
  • Telefonische bespreking van uw persoonsbeschrijving;
  • 18 maanden persoonlijke bemiddeling;
  • Minimaal 3 matches zonder maximum aantal matching singles.

De bemiddelingskosten bedragen € 45,- per maand, maar het is mogelijk om voor een andere betalingstermijn te kiezen, dan krijgt u een betalingskorting van € 50,-. Indien gewenst zijn er mogelijkheden voor persoonlijke coaching. Zowel leden als niet-leden kunnen hier gebruik van maken.

Schijf u direct in bij Take2!

Wilt u liefde weer een kans geven? Take2 helpt u graag om open te staan voor een relatie, wij helpen u bij het vinden van een partner die echt bij u past. Schrijf u direct in bij Take2 en wij gaan gedurende 1,5 jaar actief voor u op zoek naar matches. Na de totale periode van 1,5 jaar bemiddeling heeft het grootste gedeelte van onze leden succesvol een partner gevonden! Laat ook de liefde toe en kies voor uw eigen geluk!

Contact opnemen

Neem nu de stap naar een gezamenlijke toekomst!!! Wil jij kennismaken met een leuke vrouw van 66 jaar uit de omgeving van Reeuwijk? pic.twitter.com/5J9NT1DsV4

Ongeveer een jaar geleden op Take2's Twitter via Twitter Web App

Copyright 2017 Take 2 Ontwikkeld door Best4u Group B.V. Foto’s ons team gemaakt door Juanita Photography
Openingstijden
Maandag 09:00-21:00
Dinsdag 09:00-21:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag 09:00-18:00
Vrijdag 09:00-12:00

Zaterdag en zondag gesloten

Informatie

Ellen van Bree
info@take2.nl
Sitemap

Privacy

Klik hier voor onze privacyverklaring

 

Waarom Take 2

Veel dingen in het leven gaan vanzelf, maar dat geldt niet voor alles. Soms kan de liefde en het geluk best een duwtje in de goede richting gebruiken. Ook u verdient een nieuwe kans.
Bekijk hier onze partners