Relatie in Den Bosch gezocht?

Bent u toe aan een (nieuwe) relatie, maar wilt u gericht zoeken en niet door een vervelend datingproces heen waarin alles tegen lijkt te vallen en als verspilde tijd aanvoelt? Dan is het tijd om contact op te nemen met Take2. Wij gaan u gericht helpen zoeken naar een partner middels relatiebemiddeling. Dat houdt in dat wij u gaan leren kennen en u het hemd van het lijf gaan vragen over uw wensen omtrent een partner. Hier gaan wij een persoonlijk profiel over aanmaken en vervolgens gaan wij voor u op zoek naar de perfecte match. Als relatiebureau werken wij persoonlijk en discreet en we zijn er voor alle singles tussen de 30 en 85 jaar in Nederland, dus ook voor u!

Take2 helpt jou zoeken

Weet u wat u zoekt in een partner, maar weet u niet waar of hoe u moet zoeken. Daarbij helpt relatiebemiddeling u als vrijgezel. Bij relatiebemiddeling beschikt het relatiebureau over alle gegevens en volledige persoonsbeschrijvingen van haar leden en kan zo heel gericht zoeken naar een perfecte partner voor u. Op deze wijze zoeken wij matches in ons ledenbestand. Bij Take2 bent u verzekerd van minimaal drie matches, maar meer kan altijd, een maximum is er niet. We gaan serieus om met matches en matchen u daarom niet direct aan iemand zonder voorafgaand een uitgebreide analyse gedaan te hebben. Liefde heeft tijd nodig, alleen hoeveel is nooit bekend en in het geval van relatiebemiddeling hangt dat maar net af van uw specifieke wensen en ons ledenbestand.

Gratis kennismakingsgesprek in Den Bosch

Wij geloven in relatiebemiddeling met veel persoonlijk contact en bezoeken al onze nieuwe leden dan ook thuis in onder andere Den Bosch. Wij kennen daardoor iedereen die bij ons bureau ingeschreven staat persoonlijk. Bij Take2 begint relatiebemiddeling met een helemaal gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarnaast screenen wij alle leden van ons relatiebureau uitgebreid en hebben wij na iedere date contact met u om te vragen hoe u het heeft gevonden. Alle gesprekken worden uiteraard gevoerd in volstrekte vertrouwelijkheid. Om u te laten zien hoe belangrijk wij privacy vinden bij relatiebemiddeling staat Take2 ingeschreven bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CPB).

Geef geluk een duwtje in de goede richting!

Uiteindelijk is relatiebemiddeling ook iets wat uw inzet vereist. Een relatiebureau in Den Bosch kan alleen samen met u op zoek gaan, maar Take2 zorgt dat u er niet alleen voor staat. Wij voorzien u waar nodig van advies en bieden een luisterend oor. Tijdens anderhalf jaar persoonlijke relatiebemiddeling verdiepen we ons eerst in wie u bent en wat u wilt en vervolgens zetten we ons samen met u in om ook uw geluk een duwtje in de goede richting te geven.

Contact opnemen

Neem nu de stap naar een gezamenlijke toekomst!!! Wil jij kennismaken met een leuke vrouw van 66 jaar uit de omgeving van Reeuwijk? pic.twitter.com/5J9NT1DsV4

Ongeveer een jaar geleden op Take2's Twitter via Twitter Web App

Copyright 2017 Take 2 Ontwikkeld door Best4u Group B.V. Foto’s ons team gemaakt door Juanita Photography
Openingstijden
Maandag 09:00-21:00
Dinsdag 09:00-21:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag 09:00-18:00
Vrijdag 09:00-12:00

Zaterdag en zondag gesloten

Informatie

Ellen van Bree
info@take2.nl
Sitemap

Privacy

Klik hier voor onze privacyverklaring

 

Waarom Take 2

Veel dingen in het leven gaan vanzelf, maar dat geldt niet voor alles. Soms kan de liefde en het geluk best een duwtje in de goede richting gebruiken. Ook u verdient een nieuwe kans.
Bekijk hier onze partners