Relatie Gelderland

Single zijn heeft allerlei voordelen. U bepaalt wat er gegeten wordt, de afstandsbediening is in uw beheer en het bed van u alleen. Maar toch kan het soms fijn zijn om met iemand samen te zijn, een partner aan uw zijde te hebben. Daar kan Take2 bij helpen door middel van relatiebemiddeling. Bij relatiebemiddeling worden uw wensen in kaart gebracht en gaan wij op zoek naar een partner die bij u past en ook uit uw omgeving komt. Dus wilt u graag een relatie in Gelderland en kunt u hierbij wel de nodige hulp gebruiken? Dan staan de bemiddelaars van Take2 voor u klaar.

Wat is relatiebemiddeling?

Wanneer u weet wat u zoekt in een partner, maar niet goed weet hoe u moet zoeken? Dan is relatiebemiddeling hetgeen dat u kan helpen. Bij relatiebemiddeling beschikt het bemiddelingsbureau over alle gegevens en volledige persoonsbeschrijvingen van haar leden, zodat wij heel gericht kunnen zoeken naar de voor u perfecte partner. Wij screenen alle leden van ons relatiebureau uitgebreid en hebben na iedere date contact met u om te vragen hoe u het gevonden heeft. Uiteraard worden alle gesprekken gevoerd in volstrekte vertrouwelijkheid. Wij staan ingeschreven bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CPB), waarmee wij uw privacy garanderen.

Waarom Take2?

Wij, Lyda en Ellen, van Taek2 geloven in relatiebemiddeling met veel persoonlijk contact. Wij vinden het belangrijk om iedereen die bij ons bureau ingeschreven staat ook persoonlijk te kennen en daarom is het intakegesprek dat wij met u voeren ook altijd bij u thuis. Onze relatiebemiddeling begint met een gratis en vrijblijvend intakegesprek, zodat u kunt ervaren of relatiebemiddeling hetgeen is dat u nodig hebt. Wij zetten onszelf met hart en ziel in om zo een goed resultaat neer te zetten. Het is daarom belangrijk dat u altijd eerlijk bent in de gesprekken, zodat wij met de juiste informatie op zoek gaan naar een voor u geschikte partner.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over Take2 en bent u benieuwd wat wij voor de zoektocht naar uw relatie in Gelderland voor u kunnen betekenen? Vult u dan het contactformulier op onze website eens in. Wij geven u graag meer informatie over onze werkwijze en beantwoorden al uw vragen.

Contact opnemen

Neem nu de stap naar een gezamenlijke toekomst!!! Wil jij kennismaken met een leuke vrouw van 66 jaar uit de omgeving van Reeuwijk? pic.twitter.com/5J9NT1DsV4

Ongeveer een jaar geleden op Take2's Twitter via Twitter Web App

Copyright 2017 Take 2 Ontwikkeld door Best4u Group B.V. Foto’s ons team gemaakt door Juanita Photography
Openingstijden
Maandag 09:00-21:00
Dinsdag 09:00-21:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag 09:00-18:00
Vrijdag 09:00-12:00

Zaterdag en zondag gesloten

Informatie

Ellen van Bree
info@take2.nl
Sitemap

Privacy

Klik hier voor onze privacyverklaring

 

Waarom Take 2

Veel dingen in het leven gaan vanzelf, maar dat geldt niet voor alles. Soms kan de liefde en het geluk best een duwtje in de goede richting gebruiken. Ook u verdient een nieuwe kans.
Bekijk hier onze partners