Relatie Overijssel

Heeft u lang genoeg genoten van uw single leven en bent u op zoek naar een partner? Dan helpen wij, van Take2, u graag verder met behulp van onze relatiebemiddeling. Niets is zo persoonlijk als liefde en waar het bij de één draait om passie en romantiek, draait het bij de ander om vertrouwdheid en huiselijkheid. Wij brengen graag uw wensen in kaart en gaan aan de hand daarvan op zoek naar een partner die bij u past. Bent u op zoek naar een relatie in Overijssel? Dan nodigen wij u graag uit voor een gratis kennismakingsgesprek.

Over Take2

Wij, Lyda en Ellen, van Taek2 geloven in relatiebemiddeling met veel persoonlijk contact. Wij vinden het belangrijk om iedereen die bij ons bureau ingeschreven staat ook persoonlijk te kennen en daarom is het intakegesprek dat wij met u voeren ook altijd bij u thuis. Tijdens de anderhalf jaar persoonlijke relatiebemiddeling verdiepen wij ons eerst goed in wie u bent en wat u wilt. Wanneer wij dit duidelijk hebben gaan wij op zoek naar een voor u geschikte partner. Wij zetten onszelf volledig in om zo een goed resultaat neer te zetten. Het is daarom belangrijk dat u altijd eerlijk bent in de gesprekken, zodat wij met de juiste informatie voor u de juiste partner kunnen vinden.

Waarom kiezen voor relatiebemiddeling van Take2?

Wanneer u kiest voor Take2 bent u verzekerd van:

  • Uitgebreid intakegesprek, welke bij u thuis plaatsvindt
  • 18 maanden persoonlijke bemiddeling
  • Minimaal drie passen voorstellen voor een match
  • Persoonlijk advies en een luisterend oor
  • Privacy

Wij screenen alle leden van ons relatiebureau uitgebreid en hebben na iedere date contact met u om te vragen hoe u het gevonden heeft. Uiteraard worden alle gesprekken gevoerd in volstrekte vertrouwelijkheid. Om aan te tonen hoe belangrijk wij uw privacy vinden staan wij ingeschreven bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CPB).

Contact opnemen

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw zoektocht naar een relatie in Overijssel? Neem dan eens telefonisch of per mail contact op met Take2. Wij nodigen u graag uit voor een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wanneer u dan besluit om te kiezen voor relatiebemiddeling van Take2 gaan wij op zoek naar de voor u geschikte partner in uw regio. Take2 zorgt ervoor dat u niet alleen staat!

Contact opnemen

Neem nu de stap naar een gezamenlijke toekomst!!! Wil jij kennismaken met een leuke vrouw van 66 jaar uit de omgeving van Reeuwijk? pic.twitter.com/5J9NT1DsV4

Ongeveer een jaar geleden op Take2's Twitter via Twitter Web App

Copyright 2017 Take 2 Ontwikkeld door Best4u Group B.V. Foto’s ons team gemaakt door Juanita Photography
Openingstijden
Maandag 09:00-21:00
Dinsdag 09:00-21:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag 09:00-18:00
Vrijdag 09:00-12:00

Zaterdag en zondag gesloten

Informatie

Ellen van Bree
info@take2.nl
Sitemap

Privacy

Klik hier voor onze privacyverklaring

 

Waarom Take 2

Veel dingen in het leven gaan vanzelf, maar dat geldt niet voor alles. Soms kan de liefde en het geluk best een duwtje in de goede richting gebruiken. Ook u verdient een nieuwe kans.
Bekijk hier onze partners