Op zoek naar een relatie in Utrecht?

Waar het voor de één in een relatie draait om passie en romantiek, zoekt de anders juist vertrouwdheid en huiselijkheid. Niets is zo persoonlijk als liefde en wat er belangrijk is in een relatie is dan ook voor niemand gelijk. Bent u op zoek naar iemand die dezelfde dingen belangrijk vindt, maar heeft u uw grote liefde nog steeds niet gevonden? Dan kan Take2 u helpen. Wij brengen door middel van relatiebemiddeling mensen bij elkaar en gaan op zoek naar de partner die bij u past. Dus bent u op zoek naar een relatie in Utrecht of in de omgeving hiervan? Dan helpen wij u graag verder.

Take2

Take2 gelooft in relatiebemiddeling met veel persoonlijk contact. Wij bezoeken onze nieuwe leiden dan ook altijd thuis. Hierdoor kennen wij iedereen die bij ons bureau ingeschreven staat persoonlijk en kunnen wij de perfecte match vinden. Onze relatiebemiddeling begint met een gratis en vrijblijvend intakegesprek, zodat u kunt ervaren of relatiebemiddeling hetgeen is dat u nodig hebt. Wij gaan aan de hand van uw persoonsbeschrijving op zoek naar een voor u geschikte partner. Uw privacy is ten alle tijden gewaarborgd doordat wij ingeschreven staan bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP).

Onze werkwijze

Take2 heeft een geheel eigen manier van werken, waarbij wij het belangrijk vinden dat wij u persoonlijke bemiddeling kunnen bieden. Wanneer u kiest voor relatiebemiddeling van Take2 zullen wij altijd bij u thuis komen voor een uitgebreid intakegesprek. Wij stellen een volledige persoonsbeschrijving samen en gaan uitgebreid op zoek naar een voor u geschikte partner uit uw eigen regio. Tijdens de relatiebemiddeling, welke 18 maanden zal duren, stellen wij u minimaal drie passende partners voor. De meeste van onze leden zijn binnen deze tijd succesvol gematcht, indien dat bij u niet het geval is kunt u tegen een kleine vergoeding in ons bestand ingeschreven staan en blijft u kans maken op een succesvolle match.

Ja, ik kies voor relatiebemiddeling in Utrecht

Bent u al geruime tijd op zoek naar een partner, maar heeft u deze nog steeds niet gevonden? Kunt u bij uw zoektocht wel wat hulp gebruiken? Neem dan gerust eens contact op met Take2, door een mail te sturen naar info@take2.nl. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en wie weet vinden wij voor u de perfecte partner.

Contact opnemen

Neem nu de stap naar een gezamenlijke toekomst!!! Wil jij kennismaken met een leuke vrouw van 66 jaar uit de omgeving van Reeuwijk? pic.twitter.com/5J9NT1DsV4

Ongeveer een jaar geleden op Take2's Twitter via Twitter Web App

Copyright 2017 Take 2 Ontwikkeld door Best4u Group B.V. Foto’s ons team gemaakt door Juanita Photography
Openingstijden
Maandag 09:00-21:00
Dinsdag 09:00-21:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag 09:00-18:00
Vrijdag 09:00-12:00

Zaterdag en zondag gesloten

Informatie

Ellen van Bree
info@take2.nl
Sitemap

Privacy

Klik hier voor onze privacyverklaring

 

Waarom Take 2

Veel dingen in het leven gaan vanzelf, maar dat geldt niet voor alles. Soms kan de liefde en het geluk best een duwtje in de goede richting gebruiken. Ook u verdient een nieuwe kans.
Bekijk hier onze partners