Relatie Zuid Holland

Weet u precies wat u zoekt in een partner, maar weet u niet waar of hoe u moet zoeken? Dan kan relatiebemiddeling van Take2 helpen. Liefde is persoonlijk en wat er belangrijk is in een relatie is voor iedereen anders. Wij helpen uw wensen in kaart te brengen en gaan op zoek naar de partner die bij u past en woonachtig is in uw omgeving. Kunt u onze hulp goed gebruiken bij uw zoektocht naar de juiste partner voor een relatie in Zuid Holland? Dan helpen wij u graag verder.

Over ons

Wij geloven in relatiebemiddeling met veel persoonlijk contact. Deze relatiebemiddeling begint met een gratis en vrijblijvend intakegesprek, zodat u kunt ervaren of relatiebemiddeling hetgeen is dat u nodig heeft. Wij gaan aan de hand van uw persoonsbeschrijving op zoek naar een voor u geschikte partner.

Werkwijze van Take2

Take2 heeft een eigen manier van werken en wij vinden het belangrijk dat wij al onze leden persoonlijk kennen. Wanneer u besluit om de hulp van Take2 in te schakelen gaan wij als volgt te werk:

  • Uitgebreid intakegesprek, welke bij u thuis plaatsvindt
  • Wij stellen een volledige persoonsbeschrijving samen
  • 18 maanden persoonlijke bemiddeling
  • Wij gaan uitgebreid op zoek naar een voor u geschikte partner in uw eigen regio
  • Wij garanderen u minimaal drie passende voorstellen
  • De meeste leden zijn binnen deze 18 maanden gematcht, indien dat bij u niet het geval is kunt u tegen een kleine vergoeding in ons bestand blijven staan en daarbij nog steeds kans maken op een succesvolle match

Uw privacy is ten alle tijden gewaarborgd doordat wij ingeschreven staan bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP).

Kennismakingsgesprek aanvragen

Twijfelt u nog over onze werkzaamheden en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen bij uw relatie in Zuid Holland? Neem gerust eens contact door het online contactformulier in te vullen. Wij geven u graag meer informatie over onze werkwijze en staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Onze relatiebemiddeling begint met een gratis en vrijblijvend intakegesprek, zodat u kunt ervaren of relatiebemiddeling hetgeen is dat u nodig hebt.

Contact opnemen

Ben je, of ken je, een leuke single man 70-80 die midden in het leven staat en van het buitenleven houdt? Voor een actieve, kwieke 78-jarige vrouw uit de nabije omgeving van Leerdam zijn wij op zoek naar een leuke man.... Lees meer op take2.nl/ben-jij-een-le… pic.twitter.com/V3ebdFh5w5

Ongeveer 2 maanden geleden op Take2's Twitter via Twitter Web App

Copyright 2017 Take 2 Ontwikkeld door Best4u Group B.V. Foto’s ons team gemaakt door Juanita Photography
Openingstijden
Maandag 09:00-21:00
Dinsdag 09:00-21:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag 09:00-18:00
Vrijdag 09:00-12:00

Zaterdag en zondag gesloten

Informatie

Ellen van Bree
info@take2.nl
Sitemap

Privacy

Klik hier voor onze privacyverklaring

 

Waarom Take 2

Veel dingen in het leven gaan vanzelf, maar dat geldt niet voor alles. Soms kan de liefde en het geluk best een duwtje in de goede richting gebruiken. Ook u verdient een nieuwe kans.
Bekijk hier onze partners