Relatiebemiddelaar

Een relatiebemiddelaar gezocht?

Lukt het u niet goed om een nieuwe partner te vinden en zou u daarom graag hulp van een relatiebemiddelaar ontvangen? Dan bent u bij Take2 aan het juiste adres. Wij zijn een relatiebemiddelaar en doen niets liever dan mensen bij elkaar brengen. Uw leven doorbrengen samen met de juiste persoon zorgt voor veel geluk en wij worden als relatiebemiddelaar dan ook erg blij als we twee mensen aan elkaar kunnen koppelen. Door naar uw voorkeuren te luisteren gaan we op zoek naar een persoon die bij u past. Op die manier kunnen we als relatiebemiddelaar u helpen met het vinden van nieuwe liefde.

De juiste persoon vinden met hulp van een relatiebemiddelaar

Als u het lastig vindt om mensen te ontmoeten is een relatiebemiddelaar inschakelen een goede oplossing. Samen kunnen we ontdekken wat u zoekt in een partner, waar u mensen kunt tegenkomen en hoe u het daten aan moet pakken. We hebben de beschikking over volledige persoonsbeschrijvingen van iedereen die is ingeschreven bij ons. Daarmee kunnen we op zoek gaan naar een persoon die bij u past.

We beginnen met een kennismakingsgesprek

Take2 is uw relatiebemiddelaar. In onze werkwijze is persoonlijk contact erg belangrijk. Wilt u ons inschakelen als relatiebemiddelaar? Dan komen we eerst gratis en vrijblijvend bij u thuis langs voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is volkomen vertrouwelijk. Daarnaast screenen we al onze leden en nemen we na elke date contact op zodat u ons kunt vertellen hoe u de date ervaren heeft. Wij vinden de privacy van onze leden erg belangrijk en staan daarom ingeschreven bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CPB).

Ja, ik wil de hulp inschakelen van een relatiebemiddelaar!

Waar het u alleen misschien niet lukt om een partner te vinden, lukt dat samen met de hulp van een relatiebemiddelaar wel. Natuurlijk blijft uw eigen inzet ook vereist. Wij kunnen u wel advies bieden en naar uw voorkeuren luisteren, om u zo de goede richting op te kunnen duwen. Benieuwd naar wat we als relatiebemiddelaar voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust even contact op.

Contact opnemen

Neem nu de stap naar een gezamenlijke toekomst!!! Wil jij kennismaken met een leuke vrouw van 66 jaar uit de omgeving van Reeuwijk? pic.twitter.com/5J9NT1DsV4

Ongeveer een jaar geleden op Take2's Twitter via Twitter Web App

Copyright 2017 Take 2 Ontwikkeld door Best4u Group B.V. Foto’s ons team gemaakt door Juanita Photography
Openingstijden
Maandag 09:00-21:00
Dinsdag 09:00-21:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag 09:00-18:00
Vrijdag 09:00-12:00

Zaterdag en zondag gesloten

Informatie

Ellen van Bree
info@take2.nl
Sitemap

Privacy

Klik hier voor onze privacyverklaring

 

Waarom Take 2

Veel dingen in het leven gaan vanzelf, maar dat geldt niet voor alles. Soms kan de liefde en het geluk best een duwtje in de goede richting gebruiken. Ook u verdient een nieuwe kans.
Bekijk hier onze partners