Relatiebemiddeling

Relatiebemiddeling

Niets is zo persoonlijk als de liefde. Iedereen zoekt naar iemand die écht bij diegene past. Liefde draagt enorm veel bij aan het levensgeluk, maar wat er belangrijk is in een relatie is voor iedereen anders. Draait het bij de één om passie en romantiek, een ander zoekt juist vertrouwdheid en huiselijkheid. Maar hoe komt u tot de juiste match? Relatiebemiddeling maakt het voor u mogelijk om in aanraking te komen met die ene persoon die perfect bij u past. Voor iedereen is dit immers weer anders. Take2 helpt u hierbij en staat voor u klaar indien u op zoek bent naar relatiebemiddeling ter ondersteuning. Indien u al een tijdje op zoek bent naar uw droompartner kan het soms erg frustrerend zijn: waar vind ik hem of haar? Waar moet ik op letten? En, wie past er nou eigenlijk bij mij? Relatiebemiddeling geeft u inzicht in deze vragen. Vaak ontdekt u nog veel meer over uzelf, uw wensen en verwachtingen. Bij relatiebemiddeling worden uw wensen in kaart gebracht en zoekt de bemiddelaar naar een partner die bij u past. Een relatiebemiddelingsbureau kiest u echter niet zomaar. Daar moet u wel een goed gevoel bij hebben. Take2 helpt u op een persoonlijke, professionele manier, waarbij u altijd centraal staat. Veel mensen gingen u voor, waar bij de meeste mensen in eerste instantie twijfel en onwetendheid was, ontstond ruimte voor vertrouwen, liefde en plezier. Wellicht voelt u zich eenzaam, bent u al jaren alleen of is uw relatie onlangs verbroken? Wat uw situatie ook is: Take2 staat voor u klaar als relatiebemiddelingsbureau. Samen gaan we op zoek naar dé perfecte match. Lees hier de persoonlijke ervaringen van geslaagden die jou voor gingen.

 

Weet u niet goed waar u moet zoeken? Relatiebemiddeling kan helpen!

Weet u wat u zoekt in een partner, maar weet u niet waar of hoe u moet zoeken naar iemand. Daarbij helpt relatiebemiddeling. Bij relatiebemiddeling beschikt het bemiddelingsbureau over alle gegevens en volledige persoonsbeschrijvingen van haar leden en kan zo heel gericht zoeken naar een perfecte partner voor u. Voor de relatiebemiddeling hanteren we een vaste werkwijze. Er zijn een aantal stappen die vast staan:
 

  • Stap 1: Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis;

We hanteren altijd een gratis kennismakingsgesprek, zodat we kunnen peilen wie u bent, wat voor een karakter u heeft, wat u zoekt in een partner en dergelijke vragen. Bij u thuis zorgt voor een prettige setting voor uzelf en daarnaast zien we direct nog meer achter de persoon. Uiteraard is het altijd mogelijk op locatie in Hilversum te komen.
 

  • Stap 2: Uitgebreid intakegesprek;

Het intakegesprek vindt wel altijd bij u thuis plaats. Hierin gaan we dieper in op datgene wat we hebben besproken in het kennismakingsgesprek.
 

  • Stap 3: Persoonsbeschrijving;

Hierop volgend is de persoonsbeschrijving. Het gaat erom dat u centraal staat, daarom moeten we ook weten wie u precies bent en wat uw drijfveren zijn.
 

  • Stap 4: Voorstellen op maat;

Belangrijk om te weten is dat wij altijd voorstellen doen die écht bij u passen. We gaan dus altijd op zoek naar leuke voorstellen die voldoen aan de matchcriteria.
 

  • Stap 5: Succesvolle match in de bemiddel-periode;

In de bemiddel-periode (18 maanden) proberen wij zoveel mogelijk singles succesvol te matchen.

Na deze vijf stappen is het de bedoeling dat er een match voor u is gemaakt. Dit is dan ook te allen tijde ons streven!

 

Take2 relatiebemiddeling: gratis kennismakingsgesprekrelatiebemiddeling

Wij, Lyda en Ellen van Take2, geloven in relatiebemiddeling met veel persoonlijk contact en bezoeken al onze nieuwe leden dan ook thuis. Wij kennen daardoor iedereen die bij ons bureau ingeschreven staat persoonlijk. Bij Take2 begint relatiebemiddeling met een helemaal gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarnaast screenen wij alle leden van ons relatiebureau uitgebreid en hebben wij na iedere date contact met u om te vragen hoe u het heeft gevonden. Hierdoor blijven we van alle ontwikkelingen op de hoogte en kunnen we u, indien gewenst, verder adviseren en ondersteunen. Alle gesprekken worden uiteraard gevoerd in volstrekte vertrouwelijkheid. Om u te laten zien hoe belangrijk wij privacy vinden bij relatiebemiddeling staat Take2 ingeschreven bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CPB).

 

Relatiebemiddeling geeft het geluk een duwtje in de goede richting

Uiteindelijk is relatiebemiddeling ook iets wat uw inzet vereist. Een relatiebureau kan alleen samen met u op zoek gaan, maar Take2 zorgt dat u er niet alleen voor staat. Wij dienen u waar nodig van advies en bieden een luisterend oor. Tijdens anderhalf jaar persoonlijke relatiebemiddeling verdiepen we ons eerst in wie u bent en wat u wilt en zetten we ons daarna samen met u in om ook uw geluk een duwtje in de goede richting te geven.

 

Ellen van Take2 Relatiebemiddeling

Take2 Relatiebemiddeling is opgericht door Ellen van Bree. De Intuïtief Coach en eigenaresse van Take2 staat ook jou graag te woord als het gaat om het vinden van de juiste partner voor een echte relatie. Al van jongs af aan is Ellen bezig met de chemie van de liefde, en ook de eigen ervaringen speelden hierin een rol. Na verliefd te zijn geworden, getrouwd en vervolgens gescheiden, ging Ellen een tijd als single door het leven. Uiteindelijk is ze toch gelukkig geworden in de liefde en dit was ook direct de aanleiding om te starten met relatiebemiddeling. Iedereen verdient geluk en liefde in zijn of haar leven, Take2 ziet het als haar taak om jou hierin te ondersteunen. Neem gerust contact met ons op om een kennismakingsgesprek te plannen of om uw vragen aan ons te stellen.

Contact opnemen

Neem nu de stap naar een gezamenlijke toekomst!!! Wil jij kennismaken met een leuke vrouw van 66 jaar uit de omgeving van Reeuwijk? pic.twitter.com/5J9NT1DsV4

Ongeveer een jaar geleden op Take2's Twitter via Twitter Web App

Copyright 2017 Take 2 Ontwikkeld door Best4u Group B.V. Foto’s ons team gemaakt door Juanita Photography
Openingstijden
Maandag 09:00-21:00
Dinsdag 09:00-21:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag 09:00-18:00
Vrijdag 09:00-12:00

Zaterdag en zondag gesloten

Informatie

Ellen van Bree
info@take2.nl
Sitemap

Privacy

Klik hier voor onze privacyverklaring

 

Waarom Take 2

Veel dingen in het leven gaan vanzelf, maar dat geldt niet voor alles. Soms kan de liefde en het geluk best een duwtje in de goede richting gebruiken. Ook u verdient een nieuwe kans.
Bekijk hier onze partners