Relatiebureau Breda

Veel dingen in het leven gaan vanzelf, maar dat geldt niet voor alles. Soms kunnen de liefde en het geluk best een duwtje in de goede richting gebruiken. Ook u verdient een nieuwe kans. Weet u wat u zoekt in een partner, maar weet u niet waar of hoe u moet zoeken? Dan kan relatiebemiddeling u vast helpen. Bij relatiebemiddeling beschikt het relatiebureau over alle gegevens en volledige persoonsbeschrijvingen van haar leden en kan zo heel gericht zoeken naar een perfecte partner voor u. Tijdens uw zoektocht hoeft u er niet langer alleen voor te staan. Take2 kan voor u gaan zoeken in haar bestand en u in contact brengen met andere singles. Schrijf u direct bij ons in en vind een nieuwe liefde!

Persoonlijke aanpak

Take2 werkt als relatiebemiddelingsbureau geheel persoonlijk en discreet. Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om en proberen echt serieuze matches voor u te vinden. Wij, Lyda en Ellen van Take2, geloven in relatiebemiddeling met veel persoonlijk contact en bezoeken al onze nieuwe leden dan ook thuis in onder andere Breda. Op deze manier kennen we iedereen die bij ons bureau ingeschreven staat persoonlijk.

Take2 is al jarenlang een succesvol relatiebemiddelingsbureau voor singles. Wij werken in heel Nederland. De leden van Take2 bestaan uit singles van Lbo, Mbo, Hbo en universitair niveau. Take2 schrijft singles in vanaf 30 jaar tot ongeveer 85 jaar. Alle singles zijn serieus op zoek naar een relatie!

Aan de slag!

Als u klaar bent voor een begeleide zoektocht in de liefde en klaar bent voor dating, dan kunt u zich onderaan deze pagina inschrijven bij relatiebureau Take2. Wij komen dan voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis langs in Breda. Wij houden een uitgebreid intakegesprek en leren u en uw wensen kennen. Vervolgens stelt Take2 een volledige persoonsbeschrijving samen, die we telefonisch met u bespreken. Hierna volgt een traject van 18 maanden waarin wij u persoonlijke bemiddeling bieden. Wij gaan uitgebreid op zoek naar een mogelijke partner die goed bij u past en in uw eigen regio woont. We garanderen u dat we minimaal drie passende voorstellen hebben. Dat is ons minimum, er is geen maximum aantal singles waaraan wij u kunnen voorstellen.

Wanneer u op date gaat, is er na de ontmoeting altijd telefonisch contact met de coaches om de ontmoeting te bespreken. Wij bieden u coaching en dating advies indien dat nodig is en speciale coaching trajecten zijn mogelijk op aanvraag. Na de totale periode van 18 maanden bemiddeling gaan wij ervan uit dat het grootste gedeelte van onze leden succesvol gematcht is. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u tegen een kleine vergoeding in ons bestand ingeschreven blijven staan. Op deze manier maakt u nog steeds kans op een succesvolle match.

Meld u direct aan!

Bent u vrijgezel, maar wilt u daar ontzettend graag verandering in brengen? Schrijf u dan direct in bij Take2 voor relatiebemiddeling en wij helpen jou gelukkig te worden in de liefde!

Contact opnemen

Neem nu de stap naar een gezamenlijke toekomst!!! Wil jij kennismaken met een leuke vrouw van 66 jaar uit de omgeving van Reeuwijk? pic.twitter.com/5J9NT1DsV4

Ongeveer een jaar geleden op Take2's Twitter via Twitter Web App

Copyright 2017 Take 2 Ontwikkeld door Best4u Group B.V. Foto’s ons team gemaakt door Juanita Photography
Openingstijden
Maandag 09:00-21:00
Dinsdag 09:00-21:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag 09:00-18:00
Vrijdag 09:00-12:00

Zaterdag en zondag gesloten

Informatie

Ellen van Bree
info@take2.nl
Sitemap

Privacy

Klik hier voor onze privacyverklaring

 

Waarom Take 2

Veel dingen in het leven gaan vanzelf, maar dat geldt niet voor alles. Soms kan de liefde en het geluk best een duwtje in de goede richting gebruiken. Ook u verdient een nieuwe kans.
Bekijk hier onze partners