Relatiebureau Den Bosch

Als het om de liefde gaat, dan moet het goed voelen. Het is persoonlijk, doet continue een beroep op je gevoel en liefde draagt enorm veel bij aan het levensgeluk. Maar iedereen vindt andere dingen belangrijk in een relatie. Bij de één moeten passie en romantiek absoluut aanwezig zijn en de ander zoekt juist vertrouwen en huiselijkheid in een relatie. Wat u ook zoekt in een partner, Take2 helpt u zoeken naar een geschikte partner middels relatiebemiddeling. Wij zijn een relatiebureau werkzaam in Den Bosch en wij willen u graag helpen gelukkiger te worden door u te helpen een fijne partner te vinden!

Hoe werkt het?

Bij relatiebemiddeling worden uw wensen in kaart gebracht en zoekt de bemiddelaar naar een partner die bij u past. Wij zoeken in ons bestand naar andere singles die overeen komen met uw aangegeven wensen. Om achter uw wensen te komen, komen wij persoonlijk bij u thuis langs om u vragen te stellen. Zo leren we u persoonlijk kennen en kunnen we u het beste koppelen aan andere singles in ons singlesbestand. Alle gesprekken worden uiteraard gevoerd in volstrekte vertrouwelijkheid. Om u te laten zien hoe belangrijk wij privacy vinden bij relatiebemiddeling staat Take2 ingeschreven bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CPB). Wij gaan erg discreet om met uw gegevens. Wij zorgen ervoor dat u het dating circuit gedag kunt zeggen en dat daten voor u (weer) leuk is.

Geef geluk een duwtje in de goede richting

Weet u wat u zoekt in een partner, maar weet u niet waar of hoe u moet zoeken. Daarbij helpt relatiebemiddeling door relatiebureau Take2. Bij relatiebemiddeling beschikt het bemiddelingsbureau over alle gegevens en volledige persoonsbeschrijvingen van haar leden en kan zo heel gericht zoeken naar een perfecte partner voor u. Door u in te schrijven bij Take2 geeft u de kansen in de liefde een duwtje in de goede richting. Gun uzelf wat geluk in de liefde en ga ervoor. U staat er niet alleen voor, want wij zijn er om u te begeleiden en te helpen. Wij gaan voor jou aan de slag en gaan op zoek naar een liefdesmatch. In onze zoektocht houden we u uiteraard goed op de hoogte.

Gaat u ervoor?

Uiteindelijk is relatiebemiddeling ook iets wat uw inzet vereist. Een relatiebureau in Den Bosch kan alleen samen met u op zoek gaan, maar Take2 zorgt dat u er niet alleen voor staat. Wij voorzien u waar nodig van advies en bieden een luisterend oor. Tijdens anderhalf jaar persoonlijke relatiebemiddeling verdiepen we ons eerst in wie u bent en wat u wilt en zetten we ons daarna samen met u in om ook uw geluk een duwtje in de goede richting te geven.

Wilt u er echt voor gaan in de liefde en vrijgezel af zijn? Schrijf u dan nu in bij Take2 door contact met ons op te nemen, dan komen wij binnenkort met u kennismaken. Vul direct het aanmeldformulier in!

Contact opnemen

Neem nu de stap naar een gezamenlijke toekomst!!! Wil jij kennismaken met een leuke vrouw van 66 jaar uit de omgeving van Reeuwijk? pic.twitter.com/5J9NT1DsV4

Ongeveer een jaar geleden op Take2's Twitter via Twitter Web App

Copyright 2017 Take 2 Ontwikkeld door Best4u Group B.V. Foto’s ons team gemaakt door Juanita Photography
Openingstijden
Maandag 09:00-21:00
Dinsdag 09:00-21:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag 09:00-18:00
Vrijdag 09:00-12:00

Zaterdag en zondag gesloten

Informatie

Ellen van Bree
info@take2.nl
Sitemap

Privacy

Klik hier voor onze privacyverklaring

 

Waarom Take 2

Veel dingen in het leven gaan vanzelf, maar dat geldt niet voor alles. Soms kan de liefde en het geluk best een duwtje in de goede richting gebruiken. Ook u verdient een nieuwe kans.
Bekijk hier onze partners