Relatiebureau Eindhoven

Wilt u graag weer echte liefde ervaren? Wij gaan u helpen. Take2 is een relatiebureau werkzaam in Eindhoven dat relatiebemiddeling biedt aan eenieder die daar behoefte aan heeft. U kunt zich bij ons inschrijven en wij gaan zorgen dat u matches vindt met andere singles. Om u te leren kennen, komen we persoonlijk bij u thuis op bezoek. Dit kennismakingsgesprek is geheel gratis en vrijblijvend en in deze intake stellen wij u vragen over uzelf en over uw wensen wat betreft een partner. Op deze manier stellen wij een profiel voor u op en daarmee gaan wij voor u op zoek naar singles die volgens onze informatie bij u passen. Ziet u dit wel zitten? Schrijf u dan in bij Take2 en kies (weer) voor de liefde!

Over Take2

Wij, Ellen en Grace van relatiebureau Take2, geloven in persoonlijk contact en bezoeken al onze nieuwe leden thuis. Wij kennen daardoor iedereen die bij ons bureau ingeschreven staat persoonlijk. Take2 begint een bemiddeling met een helemaal gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarnaast screenen wij al onze leden uitgebreid en hebben wij na iedere date contact met u om te vragen hoe u het heeft gevonden. Take2 staat ingeschreven bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CPB). Zo weet u zeker dat uw privégegevens privé blijven en dat wij hier discreet mee omgaan. Iedere vrijgezel tussen de 30 en 85 jaar is welkom bij Take2.

Laat u helpen door relatiebureau Take2

De kans is groot dat u best weet wat u zoekt in een partner, maar dat u niet goed weet waar of hoe u moet zoeken. Werk en dagelijkse beslommeringen, maar ook de angst voor teleurstellingen, ontnemen u wellicht ook de energie om zelf op zoek te gaan. Daarbij helpt een datingbureau. Een datingbureau beschikt over alle gegevens en volledige persoonsbeschrijvingen van haar leden en kan zo heel gericht zoeken naar iemand die bij u past.

Uiteindelijk is het zoeken van een partner iets wat ook uw inzet vereist. Een bemiddelingsbureau kan alleen samen met u op zoek gaan. Het is dus niet zo dat u kan zeggen: ‘Ik zoek een vriendin’, en dat wij het dan voor u gaan regelen. Maar we zorgen wel dat u er niet alleen voor staat. In een persoonlijk bemiddelingstraject van anderhalf jaar verdiepen we ons eerst in wie u bent en wat u wilt en zetten we ons daarna samen met u in om ook uw geluk een duwtje in de goede richting te geven. Maak de zoektocht naar de ware liefde makkelijker en gerichter met hulp van relatiebureau Take2!

Meld u aan!

Laat de liefde niet wachten, wees niet zenuwachtig, maar durf u over te geven. Wij begeleiden u op een zeer persoonlijke manier en gaan hard ons best doen om voor u een mooie match te vinden. Wij willen jou graag helpen gelukkiger te worden door u aan een passende partner te helpen. U geeft uw wensen aan en wij gaan voor u op zoek. Meld u direct aan bij Take2 en wij komen binnenkort bij u op kennismakingsgesprek!

Contact opnemen

Neem nu de stap naar een gezamenlijke toekomst!!! Wil jij kennismaken met een leuke vrouw van 66 jaar uit de omgeving van Reeuwijk? pic.twitter.com/5J9NT1DsV4

Ongeveer een jaar geleden op Take2's Twitter via Twitter Web App

Copyright 2017 Take 2 Ontwikkeld door Best4u Group B.V. Foto’s ons team gemaakt door Juanita Photography
Openingstijden
Maandag 09:00-21:00
Dinsdag 09:00-21:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag 09:00-18:00
Vrijdag 09:00-12:00

Zaterdag en zondag gesloten

Informatie

Ellen van Bree
info@take2.nl
Sitemap

Privacy

Klik hier voor onze privacyverklaring

 

Waarom Take 2

Veel dingen in het leven gaan vanzelf, maar dat geldt niet voor alles. Soms kan de liefde en het geluk best een duwtje in de goede richting gebruiken. Ook u verdient een nieuwe kans.
Bekijk hier onze partners