Relatiebureaus

Take2: 1 van de beste relatiebureaus: niets is zo persoonlijk als liefde

Niets is zo persoonlijk als de liefde. Liefde draagt enorm veel bij aan het levensgeluk, maar wat er belangrijk is in een relatie is voor iedereen anders. Draait het bij de n om passie en romantiek, een ander zoekt juist vertrouwdheid en huiselijkheid. Relatiebureaus brengen uw wensen in kaart en zoekt naar een partner die bij u past.

Weet u niet goed waar u moet zoeken? Relatiebureaus kunnen helpen

De kans is groot dat u best weet wat u zoekt in een partner, maar dat u niet goed weet waar of hoe u moet zoeken. Werk en dagelijkse beslommeringen, maar ook de angst voor teleurstellingen, ontnemen u wellicht ook de energie om zelf op zoek te gaan. Daarbij helpen relatiebureaus. Relatiebureaus beschikken over alle gegevens en volledige persoonsbeschrijvingen van haar leden en kan zo heel gericht zoeken naar iemand die bij u past.

Take2 relatiebureaus: gratis kennismakingsgesprekken

Wij, Lyda en Ellen van relatiebureau Take2, geloven in persoonlijk contact en bezoeken al onze nieuwe leden dan ook thuis. Wij kennen daardoor iedereen die bij ons relatiebureau ingeschreven staat persoonlijk. Relatiebureau Take2 begint een bemiddeling met een helemaal gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarnaast screenen wij alle leden van ons relatiebureau uitgebreid en hebben wij na iedere date contact met u om te vragen hoe u het heeft gevonden. Alle gesprekken worden uiteraard gevoerd in volstrekte vertrouwelijkheid. Om u te laten zien hoe belangrijk wij uw privacy vinden staat relatiebureau Take2 ingeschreven bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CPB). Zo weet u zeker dat uw priv gegevens priv blijven.

Relatiebureaus geven het geluk een duwtje in de goede richting

Uiteindelijk is het zoeken van een partner ook iets wat uw inzet vereist. Relatiebureaus kunnen samen met u op zoek gaan, maar relatiebureau Take2 zorgt dat u er niet alleen voor staat. Wij dienen u waar nodig van advies en bieden een luisterend oor. In een persoonlijk bemiddelingstraject van anderhalf jaar verdiepen we ons eerst in wie u bent en wat u wilt en zetten we ons daarna samen met u in om ook uw geluk een duwtje in de goede richting te geven.

Contact opnemen
Copyright 2017 Take 2 Ontwikkeld door Best4u Group B.V. Foto’s ons team gemaakt door Juanita Photography
Openingstijden
Maandag 09:00-21:00
Dinsdag 09:00-21:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag 09:00-18:00
Vrijdag 09:00-12:00

Zaterdag en zondag gesloten

Informatie

Ellen van Bree
info@take2.nl
Sitemap

Privacy

Klik hier voor onze privacyverklaring

 

Waarom Take 2

Veel dingen in het leven gaan vanzelf, maar dat geldt niet voor alles. Soms kan de liefde en het geluk best een duwtje in de goede richting gebruiken. Ook u verdient een nieuwe kans.
Bekijk hier onze partners