Take2 helpt singles in Breda

Wilt u er echt voor gaan in de liefde en vrijgezel af zijn? Take2 helpt u daarbij. Wij bieden relatiebemiddeling en kunnen u helpen de liefde van uw leven te vinden. Bent u tussen de 30-85 jaar? Dan kunt zich direct bij Take2 inschrijven via onze datingsite. Wij komen dan binnenkort persoonlijk met u kennismaken bij u thuis! Waarom we bij u thuis komen? Dit doen we bij al onze leden en we weten uit ervaring dat dit de betere matches oplevert. Door u te ontmoeten in uw thuissituatie krijgen we pas echt een goed beeld van wie u bent. En u heeft er baat bij dat wij dat goed kunnen inschatten voor uw profiel, want zo kunnen wij u koppelen aan singles die echt op uw persoonlijkheid zullen vallen en andersom geldt dat natuurlijk ook. Wij sturen u alleen op date met singles die echt binnen uw wensen omtrent een partner vallen. Waar wacht u nog op? U kunt zich direct inschrijven bij Take2!

Persoonlijke aanpak

Take2 werkt als relatiebemiddelingsbureau geheel persoonlijk en discreet. Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om en proberen echt serieuze matches voor u te vinden. Tijdens uw zoektocht hoeft u er niet langer alleen voor te staan.. Wij zoeken naar singles die aan uw wensen en voorkeuren voldoen. Als u een match heeft, gaat u op date en wellicht kunt u al snel met hem of haar een toekomst gaan opbouwen. Na elke ontmoeting hebben wij telefonisch contact met u over uw ervaring. Op deze manier reflecteren we op de match en kunnen we eventueel tussentijds bepaalde verwachtingen en wensen bijstellen als bleek dat het toch geen geschikte match was. Take2 heeft al jarenlang ervaring in relatiebemiddeling en we doen het met veel passie en plezier. Wij helpen u graag aan een groot geluk in uw leven.

De leden van Take2 bestaan uit singles van lbo, mbo, hbo en universitair niveau. Take2 schrijft singles in vanaf 30 jaar tot ongeveer 85 jaar. Alle singles zijn serieus op zoek naar een relatie!

Kosten

Wanneer u zich wilt inschrijven bij Take2 bedragen de inschrijfkosten € 150,-. Voor dit bedrag ontvangt u een intakegesprek met uw bemiddelingscoach bij u thuis, die de tijd neemt om u te leren kennen en uw wensen te bespreken. Wij maken foto’s van u voor in ons dossier, wij maken uw persoonsbeschrijving op voor in onze database en we bespreken na de intake telefonisch uw dossier. Nu bent u lid van ons bestand. De bemiddelingskosten bedragen € 45,- per maand, maar het is mogelijk om voor een andere betalingstermijn te kiezen, dan krijgt u een betalingskorting van € 50,-.

Indien gewenst zijn er mogelijkheden voor persoonlijke coaching. Zowel leden als niet-leden kunnen hier gebruik van maken.

Direct inschrijven

Wilt u de liefde weer een kans geven? Take2 helpt u graag om open te staan voor een relatie, wij helpen u bij het vinden van een partner die echt bij u past. U kunt zich hieronder direct inschrijven bij Take2 en wij gaan gedurende 1,5 jaar actief voor u op zoek naar matches. Na de totale periode van 18 maanden bemiddeling heeft het grootste gedeelte van onze leden succesvol een partner gevonden! Laat ook de liefde toe en kies voor uw eigen geluk!

Contact opnemen

Neem nu de stap naar een gezamenlijke toekomst!!! Wil jij kennismaken met een leuke vrouw van 66 jaar uit de omgeving van Reeuwijk? pic.twitter.com/5J9NT1DsV4

Ongeveer een jaar geleden op Take2's Twitter via Twitter Web App

Copyright 2017 Take 2 Ontwikkeld door Best4u Group B.V. Foto’s ons team gemaakt door Juanita Photography
Openingstijden
Maandag 09:00-21:00
Dinsdag 09:00-21:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag 09:00-18:00
Vrijdag 09:00-12:00

Zaterdag en zondag gesloten

Informatie

Ellen van Bree
info@take2.nl
Sitemap

Privacy

Klik hier voor onze privacyverklaring

 

Waarom Take 2

Veel dingen in het leven gaan vanzelf, maar dat geldt niet voor alles. Soms kan de liefde en het geluk best een duwtje in de goede richting gebruiken. Ook u verdient een nieuwe kans.
Bekijk hier onze partners