Waar word “je” nou echt gelukkig van?

Tamara van de Laar

Tamara van de Laar
Relatiebemiddelingscoach voor de jonge singles 20-35 jaar

Het leven zit vol verrassingen en teleurstellingen. Iedereen komt ze in meer of mindere maten tegen. Deze gebeurtenissen hebben mij gemotiveerd alles te leren over coaching, counseling en (liefdes)relaties. Inmiddels heb ik al heel wat mensen op weg mogen helpen in de liefde. Een mooier vak bestaat er niet!

Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de liefde. Ik heb gezien en ervaren dat de liefde je kan maken of breken. Inmiddels heb ik vier studies achter de rug, waaronder relatiecounseling en een cursus praktische psychologie. Sinds een aantal jaar help ik mensen op weg in de liefde en nu werk ik als ZZP’er bij Take2 relatiebemiddeling voor singles tussen de 20 en 35 jaar. Een relatief jonge leeftijdscategorie, zou je zeggen. Toch verliezen de regulieren datingsites hun populariteit en melden steeds meer singles zich aan voor een bemiddelingsbureau. Ik begeleid je met plezier en liefde in de zoektocht naar een (nieuwe) partner.

Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de liefde. Ik heb gezien en ervaren dat de liefde je kan maken of breken. Inmiddels heb ik vier studies achter de rug, waaronder relatiecounseling en een cursus praktische psychologie. Sinds een aantal jaar help ik mensen op weg in de liefde en nu werk ik als ZZP’er bij Take2 relatiebemiddeling voor singles tussen de 20 en 35 jaar. Een relatief jonge leeftijdscategorie, zou je zeggen. Toch verliezen de regulieren datingsites hun populariteit en melden steeds meer singles zich aan voor een bemiddelingsbureau. Ik begeleid je met plezier en liefde in de zoektocht naar een (nieuwe) partner.

Read more