Wil jij een leuke date?

Ik ben een Leidse student van 23 jaar en heb een passie voor geschiedenis. Ik leef voor mijn studie en de geschiedwetenschap. Ik heb veel in mijn leven om tevreden mee te zijn, maar mis een emotionele band met iemand. Ik zoek een vrouw bij wie ik me veilig voel en vrij voel om mijn zorgen, emoties, passie en blijdschap te kunnen delen, kortom iemand waarmee ik mezelf kan zijn. Ik zou dan ook graag willen dat ik hetzelfde voor de ander kan betekenen. Verder ben ik iemand die ook veel persoonlijke ruimte nodig heeft en hoop iemand te vinden die het prettig vindt onafhankelijk te kunnen blijven.
Wil jij meer weten? Bel dan vrijblijvend naar take2
06-41290317
Aan deze bemiddeling zijn geen kosten verbonden

Neem nu de stap naar een gezamenlijke toekomst!!! Wil jij kennismaken met een leuke vrouw van 66 jaar uit de omgeving van Reeuwijk? pic.twitter.com/5J9NT1DsV4

Ongeveer een jaar geleden op Take2's Twitter via Twitter Web App