Wil jij kennismaken met een leuke single man, omgeving Beverwijk?
Ben jij een leuke single vrouw tussen de 26-36 jaar? Misschien wil jij dan kennismaken met onze leuke single man van 32 jaar uit omgeving Beverwijk.
Hij is een moderne en goed verzorgde man met een vriendelijke en open uitstraling. Hij heeft een leuke baan op Mbo niveau en een modern koopappartement.
Zijn grote passies zijn muziek en reizen. Hij heeft een vrolijk karakter, is een beetje ondeugend en open en eerlijk in zijn communicatie.
Vind jij het ook leuk om te reizen en samen leuke dingen te doen? Vind jij dat een relatie niet zonder eerlijkheid, openheid en humor kan? Wil je samen een goed gesprek kunnen voeren dan ben jij misschien de spontane dame die wij zoeken voor hem.
Neem vrijblijvend contact op met Take2 Relatiebemiddeling voor meer informatie. Na een persoonlijk gesprek kunnen we dan samen kijken of jullie misschien een leuke match zijn. Deze bemiddeling is GRATIS. 06-41290317 of info@take2.nl

Ben jij die leuke single jongedame die wij zoeken? Ben je lief, attent en leef je gezond? Wij zoeken voor een 35 jarige rustige, intelligente man uit Midden-Brabant een nieuwe partner. lees meer op take2.nl/ben-jij-die-le… pic.twitter.com/o2Qt6P6m12

Vorige week op Take2's Twitter via Twitter Web App